Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
7° C
TOP

Review Soul Bistro

Nu de multe zile, 24.02.2016 mai exact, s-a deschis un nou local în Tîrgu Mureș și anume Soul Bistro!

Nu se putea să nu îi trecem pragul astfel, astăzi – de 08 martie, le-am făcut o scurtă vizită și, vă spunem, că bine ne-a prins 😀

IMG_8003soul-bistro-2

Interiorul nu este mare, are o capacitate de 6 mese și 30 locuri  și este amenajat în așa fel încât să ai loc să “respiri”, să te simți liber și să te bucuri de acele momente.

Este un mic, luminos, cochet, cu stil amenajat restaurant care își invită clienții să descopere specificul micilor provincii italiene. Foarte important este faptul că nu se fumează! În acest fel poți simți foarte bine plăcutul miros al mâncării proaspăt preparată adusă la masă, al pizzei, al pastelor și de ce nu, al aspectuasei porții de mușchi de vită.

În pregătirea preparatelor tradiționale sunt folosite numai ingrediente proaspete, specifice zonei, aromele autentice regiunii mediteraneene regăsindu-se în fiecare farfurie.

Meniul este vast, de la antipasti, zuppa del Giorno, insalate, paste e Risotti – paste proaspete făcute în casă – pesce, carne, contorni, la desert și, indubitabil, buna pizza! Din fiecare vă recomandăm să încercați dar…în mod special (aceasta fiind recomandarea Soul Bistro): Linguine allo Scoglio (baza-fructele de mare), Monte Binaco (mușchi de vită) și ca desert recomandarea este Tortino al Cioccolato Fondente. Nu lipsesc băuturile răcoritoare, cele pe bază de alcool sau cele cu cafea.

Și ca totul să fie cât mai autentic, meniul realizat de un expert al bucătăriei italiene, Chef Andrea Costa, este acompaniat de o listă de vinuri special creată de către renumitul sommelierul Marinela Vasilica Ardelean.

Noi am fost serviți cu o pizza specială, pizza zilei de 08 martie, pizza cu gorgonzola și mozzarella, pere și struguri! Yam, yam!!

IMG_7999soul-bistro-2

IMG_8000soul-bistro-2

Ceea ce nu am mai văzut în alt meniu este faptul că acesta are lângă fiecare preparat câte o literă (A, B, C…) sau mai multe, litere care indică alergenii pe care îi conține acel preparat. La baza meniului este legenda acestor alergeni! Important pentru persoanele cu alergii multiple și care știu de acestea! 🙂 Smart guys!

Dacă soarele zâmbește asta înseamnă că este vreme de terasă! Foarte bine pentru că Soul Bistro are o terasă drăguță parțial acoperită, cu 7 mese și o capacitate de 50 locuri. Dacă este mai răcoare, păturile și un sistem de încălzire rezolvă acest aspect.

Private party, zi de naștere, întâlniri de afaceri sau orice ai vrea să sărbătorești, sună-i și ei îți vor fi gazda!

Planuri de viitor au printre care se numără serviciul de livrare la domiciliu și un așa zis  “meniul zilei” = oferta zilei.

Pentru că uneori este important acest aspect, timpul minim de așteptare a unei comenzi (într-o zi cu restaurantul plin) este estimat undeva la 15 minute (pentru o pizza de ex.) și timpul maxim de aprox.40 minute (pentru un mușchi de vită de ex.).

Ce trebuie să știi înainte de a merge la Soul Bistro? Ziua de luni este închisă, fiind ziua de curățenie și fă-ți rezervare înainte de a merge! Este posibil să nu mai găsești masă liberă!

Te lăsăm să te delectezi cu poze și…îți recomandăm! trece-le pragul! O să îți placă! 😀

P.S: dacă vezi poarta închisă și este așa în timpul programului, nu te speria! Sună la sonerie/interfon și vei intra fără probleme! 😀

    Soul Bistro

  • Strada Rodnei nr.27, Tîrgu Mureș
  • 0733 056 484 / 0365 430 899
  • Marți-Duminică: 10:00-22:00 Luni: închis

Post a Comment