Târgu Mureş
29 Nov, Wednesday
2° C
TOP

TEDxTârguMureş 2015 – 12 septembrie

Nu inteleg cum trece atat de repede timpul, ma trezesc doar ca vara e gata si vine luna septembrie.

Odata cu ea vine si a doua editie de TEDxTârguMureş , editie ce are o lista de speakeri absolut geniala.

Tema evenimentului e “Seeds of change”, iar discursurile vor curge in aceasta directie. Incepand cu Raed Arafat, care va spune cat de greu i-a fost sa schimbe mentalitatea post comunista si sa implementeze sistemul de urgenta, la Andreas Moser care a facut o schimbare majora in viata lui, renuntand la biroul propriu de avocatura pentru a deveni calator in jurul lumii.

Nu mai putin interesanta e povestea lui Shinya Ozaki, care dirijeaza filarmonica din Targu Mures de mai bine de 20 de ani. Daca sunteti curiosi sa aflati ce il tine legat de orasul nostru, ati face bine sa mergeti la Tedx.

Lista continua cu Alexandru Lupsa – cofondator Alpha Transilvana, Raluca Muresan – ghid turistic, Kadar Magor – profesor universitar, Stefan Moisei – programator, Bogdan Ratiu – profesor limba si literatura romana, Rudy Moca – regizor, Piroska Haller – profesor universitar, Marius Soflete – inginer de structuri- constructii sustenabile, Szabo Peter – cercetator, Reka Kincses – regizor si Radu Deac – medic cardiolog.

Eu vad acest eveniment ca fiind conferinta anului 2015 in Targu Mures si e un eveniment obligatori de bifat.

TEDxTârguMureş 2015 are loc pe 12 septembrie, ora 10.00 la sala Studio din cadrul Universitatii de Arta si Teatru (str Samuel Koteles nr 6). Biletele sunt limitate la 100 buc si pot fi cumparate de pe siteul tedxtargumures.com.

O sa fie legendar!!! Ne vedem acolo 🙂

PS: pentru ca s-au primit mai multe sesizari, as dori sa anunt ca de astazi 31.08 se pot rezerva bilete pe bilet.ro, rezervare care genereaza un cod, iar apoi se poate ridica biletul si plati fizic la agentie TUI (Str. Calarasilor 38, vis a vis de BRD).

Comments (2)

  • mihaela

    buna ziua. nu reusesc sa iau bilet deoarece in mom in care introduc datele pe card procesarea dureaza foarte lent si banii nu sunt transferati. exista posibilitatea de a cumpara de la fata locului, respectiv sediul universitatii?

    reply

Post a Comment