Târgu Mureş
16 Sep, Thursday
28° C
TOP

TEDx TÂRGU MUREȘ Live în Zanza Cafe!

Evenimentul TED (Tehnologie, Entertainment, Design) este o conferință anuală, care se ghidează pe principiul că ideile bune trebuie împărtășite, iar eu sunt total de acord cu această afirmație. Un amic spunea că el vede progresul omenirii bazat în primul rând pe schimbul de idei (între oamenii care vor să le și asculte evident) și nu e așa? Ideile îți pot pune materia cenușie în mișcare și sentimentul e euforic :).

Anul acesta TED mare va avea loc în Vancouver, Canada și totodată anul acesta se împlinesc 30 de ani de la prima conferință. Nume cu rezonanță cum ar fi Bill Gates, Elizabeth Gilbert (autoarea cărții Eat, Pray,Love), Sting, Jimmy Wales (cel care a pus bazele Wikipedia) și mulți alți oameni cu realizări deosebite într-un anumit domeniu (click aici pentru întreaga listă), vor ține o cuvântare pe scenă.

Unde vreau să ajung cu asta este că noi, cei din Tîrgu Mureș suntem norocoși, pentru că există licența de a se transmite  TED mare live. 

Începând cu 18 martie ora 17.00 în Zanza Cafe, urmează să fie difuzate live TED talkurile unor oameni extraordinari (Zanza dispune de toată logistica necesară).

Înscrierile s-au putut face până la data de 7 martie, participarea la acest eveniment putându-se face doar pe bază de inivație.

Invitat la aceast eveniment este Vlad Fiscutean, singurul român care a vorbit vreodată pe o scena TED. Nu ziceți pas unei ocazii de genul, o să fie o experiență valoroasă.

Ne vedem acolo 🙂

Post a Comment