Târgu Mureş
19 May, Sunday
13° C
TOP

Despre gala, premii si votari

Mai scriu si eu din când în când.Mă gândeam să fac și eu o analiză la cald a galei noastre.

Despre echipă

Organizarea din cadrul echipei a fost mult mai bună. Dacă anul trecut practic am făcut singur toata gala, acum am fost mai multi implicati si ne-am impățit sarcinile. Evident că am avut și ghinion doi dintre membrii echipei am fost operati in ultima lună(care erau șansele?)  plus ca lumea a mai fost plecată din țară.  Evenimentul efectiv a fost coordonat de Dorin și Carmen eu n-am fost implicat în front end ca să spun așa. Si trebuie felicitați că până la urmă e prima experiență de genul acesta.

Referitor la vot și premii.

Cu o parte nu suntem nici noi de acord dar ăsta e poporul votant, astea sunt gusturile, să nu uităm totuși că locuim la țară și nu prea există cultură de niciun fel. Asta-i viața. Astfel că poporul a votat în general în funcție de expunerea la marketing. Practic toți câștigatorii de la voturi au investit în marketing tot anul trecut, fie că vorbim de internal branding, de publicitate cumpărată -advertising, oferte promoții, nu prea contează. Toți  câștigatorii au investit în marketing… asta corobrat cu lipsa de experiență a consumatorilor a determinat ca anumite localuri să domine gala.  Nota bene: nu înseamnă că unii n-au meritat să câștige… în mare parte a fost ok dar au fost si anomalii. Știți voi care.

Într-un fel e bine că e semn de maturizare a pieței și ne învață că nu mai ajunge să-ți faci bine treaba mai trebuie să și comunici, să investești în marketing. Pentru noi e mai complicat pentru că trebuie să reducem mult votul popular și să acordăm o pondere mai mică undeva la maxim 50% votului popular și să acordăm puncte pe niște criterii bine stabilite. o sa vedem cum facem la anul… dar în mod sigur că nu o să mai lăsăm lucrurile la voia poporului.

Despre gală efectiv.

au fost lucruri bune, evident sala e super… prezentatorul a fost ok, doar că n-a avut timp să se pregătească, pentru că n-am avut noi programul. Cel mai probabil dacă rămâne prin mureș, și la anul tot Radu Tudosie o să prezinte gala. Mi-aș fi dorit să meargă un pic mai lent dar din păcate la gală am ajuns cu un program care nu avea descrieri și nu a observat nimeni decât în ultima clipă când nu prea mai aveam ce face. Am încercat să scoatem ceva dar… asta e.

Mi-ar placea totodată ca oamenii să fie mai deschiși, să fie mai puțini absenți din cei invitați și să înțeleagă că gala are scop în primul rând socializarea și networking-ul și mai puțini premiile. în general la fiecare categorie au fost 4-5 localuri care nu au avut diferențe semnificative între voturi asta înseamnă că oricare ar fi câștigat dintre ele era ok.  Dar asta fiind situația unii câștigă și alții pierd. Ideal ar fi ca oamenii să nu fugă imediat după gală ci să rămână la socializare-networking. Probabil data viitoare o să dam șampania la sfârșit! 🙂

În rest o grămădă de mulțumiri: în primul rând Adi de la Gr8events, cu care lucrez de ani de zile și pot să spun cu mâna pe suflet că n-aș putea să mai organizez nimic fără el. Party DJs care au devenit și ei colaboratori permanenți ai noștri, toate mulțumirile posibile. J’ai Bistrot care ne găzduiesc cam de fiecare dată când avem nevoie. Și evident sponsorilor și partenerilor: Cristi de la Restaurant Caesar, Dana de la Darina, Dan Mașca de la Reea – oameni care ne ajută ori de câte ori le-o cerem, Oracler care ne printează cam tot ce avem nevoie de fiecare dată, BB Image că ne- printat mapele deși am mai avut divergențe în trecut , GEADINA TRANS COM pentru șampanie, Ony Make Up pentru că ne-a machiat fetele și nu în ultimul rând lui fratelui meu Dorin care mă ajută cu toate prostiile când nu pot eu și Iuliei, iubita mea, care mă suportă, sprijină și mă ajută în absolut toate prostiile mele :).

 

zicea cineva că n-am prieteni :))

Comments (4)

 • Carmen

  Evenimentul a fost coordonat si de Paula, fara de care nu stiu daca am fi reusit sa punem totul la cap. 🙂

  reply
 • Carmen

  Asa-i! 🙂

  reply
 • dorin

  O poza comparativa anu trecut/anu acesta de sus ar fi super faina!

  reply

Post a Comment