Târgu Mureş
22 Mar, Wednesday
5° C
TOP

Teodora Spînu în stagiunea „Joia de artă”

#4Emil

Stagiunea „Joia de artă” , organizată de Asociația Neumarkt Events în parteneriat cu UCIMR , continuă cu un concert de jazz standard!

Hai joi, 29 aprilie 2018, de la ora 19:00 la Teatru 74 la spectacolul „Never let me go” , un proiect muzical ce propune reinterpretarea unor piese din repertoriul standard de jazz, precum compoziții de Jay Livingston, Miles Davis, Cole Porter și Jimmy Van Heusen cu Teodora Spînu – voce, Daniel Csikos – pian și Ciprian Parghel – contrabas.

Încasările de la acest concert vor fi donate în contul lui Emil Baier, tânăr basist în vârstă de 26 de ani, diagnosticat cu o formă rară de cancer!

Biletele se pot achiziționate la fața locului dar ești rugat să faci o rezervare la numărul de telefon 0799-881.210 sau pe teatru74@gmail.com

Prețul/bilet este :
25 lei – adult
15 lei – student, pensionar
10 lei – elev

Pentru biletele de 25 lei și 15 lei, la intrare veți primi un pahar de vin din partea organizatorilor, așa va curge mai bine și concertul 😉

Acum să vă spun câte ceva despre muzicienii invitați :

Ioana-Teodora Spânu

 a studiat canto-jazz la Colegiul Național de Artă “Regina Maria”, continuând la secția de jazz a Universității Naționale de Muzică din București, în prezent fiind studentă la master. A susținut concerte în numeroase festivaluri din România printre care amintim “Femei pe Mătăsari”, Street Delivery – Jazz for Kids, Festivalul de Jazz în aer liber – Promenada Mall, Festivalul Naţional de Improvizaţie – Godot în Bucureşti, în cadrul proiectelor Seri de Jazz şi muzică clasică – Radio România Târgu Mureş, în cadrul proiectului „Padurea Rotunda” – Reghin și Stagiunea de evenimente „Muzica și arte la muzeu” în Târgu Mureş. 

Daniel Csikos

este absolvent al Academiei de Muzică din Cluj, secţia pian. A participat la diverse festivaluri, printre care Festivalul Internațional Studențesc de Jazz de la Tg. Mureş, Combinatul de Film şi Festivalul „Leonard” ediţia a XII-a de la Galaţi, Festivalul Promenadelor din Brașov. Este autor de muzică pentru teatru. Din anul 2008 face parte din proiectul „Oportunităţi la Tine Acasă”, proiect inițiat de UCIMR și destinat tinerilor muzicieni de muzică clasică și de jazz. Este membru permanent al grupului „New Landscapes” pe care l-a format împreună cu vocalista Ana Maria Galea.

Ciprian Parghel

a urmat studiile liceului „Dinu Lipatti” ca mai apoi să le continue la Conservatorul Royal din Bruxelles unde a fost unul dintre cei mai apreciați studenți ai secției de contrabas. I-a fost alături pe scenă mamei sale, vocalista Anca Parghel alături de care a participat la numeroase festivaluri în țară și străinătate. A colaborat cu unii dintre muzicienii reprezentativi pentru scena de jazz, printre ei Emil Bîzgă, Mircea Tiberian, Petrică Andrei, Johnny Răducanu. Este membru în cel mai important proiect al vocalistei Irina Sîrbu – „Irina Sîrbu Band” dar colaborează în numeroase formule alături de cei mai valoroși muzicieni de jazz din țară.

Hai joi, 29 apr.2018 și fi alături de acești minunați artiști, în același timp, hai și ajută-l pe Emil! 🙂

Post a Comment