Târgu Mureş
24 Sep, Sunday
20° C
TOP

Verde-n Față

Hai să spunem Verde-n Față că uneori avem nevoie să ne desprindem de rutină și să ne conectăm la natură!

Conceptul Verde-n Față a fost creat cu scopul de a readuce târgumureșenii “back to origins”– în mijlocul naturii – unde, alături de câțiva traineri culeși de prin toate colțurile țării, vor învăța atât despre tehnici de supraviețuire în sălbăticie cât și despre formarea conexiunilor omului cu natura.

Aventura va începe  în 31 martie la ora 12 (11:30 dacă vrei să-ți începi ziua cu o cafea 😉 ), cu un training cât se poate de motivațional despre încredere în sine, susținut de Simona Ciff în amfiteatrul de la Platoul Cornești. Următoarea etapă va avea loc chiar în mijlocul pădurii, unde Cristian Man, Szilveszter Szilard și Hermina Man au pregătit tot felul de activități care să-ți dezvolte abilitățile de lucru în echipă, de autocunoaștere, de supraviețuire în natură (nu știi niciodată când ai nevoie) și va fi urmat de o sesiune de Dix It pe păturici, amplasat cu grijă de către organizatori în cel mai magic și ca-rupt-din-poveste luminiș din tot orașul.

Ultima parte dar nu cea din urmă este concertul acustic din grădina botanică a UMF-ului ( de la 18:30 ), pe locul 2 în clasamentul celor mai ca-rupte-din-poveste locuri din oraș, după luminișul mai sus menționat 🙂 Se întâmplă ca ritmurile artiștilor Big John & Los Emberek, Acoustic Bastards, Bogă și Metonim să se potrivească perfect cu tot conceptul Verde-n Față, încheind ziua într-o atmosferă relaxată și călduroasă. Va fi prezent și barul Office cu tot cu oamenii din spatele lui, deci nu va fi nevoie să cari termosul după tine. 😀 Oare mai poate lipsi ceva?

Programul, mai multe detalii, oportunități și concursuri găsiți pe pagina Verde-n Față.

Fb event 

Ne vedem sâmbătă la Platoul Cornești! 

 

 

 

 

Post a Comment