17 Jun, Monday
0° C
TOP

Teona Toderel | Pic(t)uri la Camera K’ARTE

Teona Toderel și Asociația K’arte te invită la o nouă și interesantă expoziție, începând de mâine 16.10.2020! 🙂

“Prin filtrul picăturii de ploaie imaginarul e menținut dincolo de condiționările prezentului. Nu încerc să maschez elemente și relații ale urbanului, ci le subliniez o dimensiune productivă, aceea de a „purifica” spațiul comodificat de agresivitatea comericalizării, relații de piață și omogenizare culturală. De exemplu, „ecranul” invizibil personificat în unele lucrări de geamul mașinii stă în opoziție cu hegemonia consumerismului și ale vanităților adiacente, dar el nu are rolul de a camufla sau decepționa ci, din contră, de a descoperi și expune. Un urban „spălat de ploaie” farmecă, hipnotizeză și mediază tranziția dinspe spectator spre un visător angajat”.

Teona Toderel.

Teona Toderel s-a născut în Alba-Iulia, în anul 1992. Este absolventă a U.A.D Cluj-Napoca și a pictat în Târgu Mureș, Cluj Napoca, Izmir și București.

O joacă de culori, umbre statice sau în dinamică puse în prim plan de picurii de ploaie. Indubitabil, o viziune aparte care merită analizată. 😉

Pentru a vizita această expoziție trebuie să iei la cunoștință următoarele măsuri de siguranță:

  • Expoziția se va desfășura în concordanță cu normele de siguranță în vigoare.
  • EXPOZIȚIA NU VA BENEFICIA DE VERNISAJ, dar poate fi vizitată în intervalul 16-29 octombrie 2020, de luni până vineri, între orele 15:00 – 19:00.
  • Vineri, 16 octombrie 2020, expoziția va putea fi vizitată în intervalul orar 19:00-21:00.
  • Accesul în Camera K’ARTE este posibil doar în limita a două persoane în același timp, cu mască sanitară si verificarea temperaturii la intrare.

Pentru alte intervale orare, ești rugat să contactezi organizatorul la adresa contact@k-arte.ro .

Post a Comment