Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
17° C
TOP
Cineplexx Târgu-Mureș

Filme noi la Cineplexx Târgu-Mureș din 16 octombrie

Ce să faci într-o zi ploioasă de toamnă? O opțiune minunată ar fi o vizită la cinema în compania actorilor și regizorilor preferați împreună cu o găletușă de popcorn proaspăt.

Începând din 16 octombrie, Cineplexx Târgu-Mureș vine cu noi premiere (pe care trebuie să le prețuim având în vedere toate amânările filmelor de anul acesta din cauza Covid-ului. Yes, I’m looking at you, Dune) la noi în oraș.

AVA (N-15)

PREMIERA: 16 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D, subtitrat în limba română și dublat în limba maghiară

SINOPSIS

Ava (Jessica Chastain) este un mercenar extrem de căutat care lucrează pentru o organizație de operațiuni clandestine. Ava străbate tot globul pentru a-și găsi și anihila țintele, întotdeauna personaje extrem de influente.

Cariera ei ia o turnură dramatică în momentul când o misiune dă greș din cauza informațiilor greșite pe care le-a primit. Cu o misiune ratată, și fiind deja cunoscută pentru faptul că pune mereu la îndoială validitatea ținntelor pe care trebuie să le elimine, Ava e sfătuită să ia o pauză. Dar șeful organizației decide să o transforme pe ea în țintă, ca să se asigure că nimic nu se va întoarce împotriva companiei.  Tatăl ei murise de curând, așa că Ava se hotărăște să se întoarcă acasă la Boston și să încerce să-și repare relația cu mama și sora ei, Judy. Întoarcerea acasă se dovedește a nu fi una prea fericită, căci anii înstrăinării au dus la resentimente adânci. Mai mult, fostul ei loodnic este acum într-o relație cu Judy și este implicat într-o rețea subterană de pariuri ilegale pe care Ava o cunoaște prea bine, încă din tinerețea ei. Ava trebuie acum să se salveze pe ea, dar să-și apere și familia de amenințări care vin din cele mai periculoase locuri, și asta, în timp ce trebuie să lupte cu proprii ei demoni.

Ava RO (N-15) 
Vineri – Joi: 16:50; 20:50; 
Ava HU (N-15) 
Vineri – Joi: 18:50
Sambata, Duminica: 15:45

TROLII DESCOPERĂ LUMEA (AG)

PREMIERA: 16 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D, 3D dublat în limba română

SINOPSIS

De data aceasta, trolii vor ajunge acolo unde nimeni din universul lor nu a ajuns vreodată!  Poppy (Anna Kendrick) și Ciot (Justin Timberlake) vor descoperi că există șase triburi diferite de troli răspândite în șase ținuturi diferite, care sunt fanii a șase stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock. Așadar, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă! Membră a elitei hard-rock, regina Barb (Rachel Bloom), ajutată de tatăl ei, regele Murmur (Ozzy Osbourne), vrea să distrugă toate celelalte genuri de muzică, pentru ca rock-ul să fie rege. Pentru că miza e soarta întregii lor lumi, Poppy și Ciot, alături de prietenii lor Măricel (James Corden), Mătăsica (Caroline Hjelt), Bumbăcica (Aino Jawo), Cooper (Ron Funches) și Greg Diamond (Kunal Nayyar), pornesc într-o călătorie prin celelalte ținuturi, pentru a uni toți trolii în armonie împotriva lui Barb, care caută să-i umbrească pe scena muzicală a trolilor.

Trolii descopera lumea RO DUB 2D (A.G.) 
Vineri, Luni – Joi: 16:30
Sambata, Duminica: 12:30; 14:30; 
Trolii descopera lumea RO DUB 3D (A.G.) 
Vineri – Joi: 15:30; 17:30;
Sambata, Duminica: 13:30 

SEVELED/ ȘI NICI CU TINE

PREMIERA: 16 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D, dublat în limba maghiară

SINOPSIS: 

Gergő, un afemeiat înrăit, încearcă să-şi consoleze mama bolnavă aflată pe patul de moarte și o minte că vecina lui, fostă dansatoare de striptease, este însărcinată cu copilul lui. Mama lui Gergő, disperată să aibă nepoți, îl vede pe fiul lui împlinit, își ia rămas bun de la toată lumea și se vindecă. Desigur, încărcăturile devin de-aici din ce în ce mai haioase cu creșterea burticii lui Saci.

Seveled HU (A.P.12) 
Vineri – Marti: 18:40; 20:30;
Miercuri, Joi: 18:40

GALERIA INIMILOR FRÂNTE (AG)

PREMIERA: 16 octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

SINOPSIS

Lucy (Geraldine Viswanathan) știe prea bine ce înseamnă suferință din amor. A adunat în timp atâtea suveniruri, care o țin captivă emoțional în fosta relație cu Max, chipeșul curator al unei galerii de artă. Vulnerabilă, neîncrezătoare, se închide în cameră cu zilele. Noroc cu prietenele care o scot la propriu dintre cearceafuri, obligând-o să iasă in lume. Dar cum să avanseze cu optimism spre viitor când este încă atât de legată de trecut?

Printr-un straniu concurs de împrejurări, îl cunoaște pe Nick (Dacre Montgomery), un tip care îi tot iese în cale. Arogantul cinic care aspiră să devină hotelier este amuzat de colecția ei de suveniruri haioase. Până când Lucy decide să renunțe la obiectele care-i amintesc de relațiile ei amoroase ratate, ba chiar are o idee năstrușnică: de a le expune în prima galerie de artă special dedicată celor dezamăgiți în dragoste, ca și ea – “Galeria inimilor frânte”. Și ce loc mai bun de a le etala decât recepția viitorului hotel al lui Nick, care oricum trebuie decorată?! În timp ce lucrează împreună la acest proiect, idila se înfiripă, dar revenirea lui Max în scenă o pune la grea încercare. Vor reuși oare Lucy și Nick să treacă acest test?

Galeria inimilor frante 2D 
Miercuri, Joi: 20:30

Pentru mai multe detalii și bilete, accesați site-ul Cineplexx.

Post a Comment