Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
35° C
TOP

Terasa Eden – Complex Weekend

Pentru că trebuie să începem de undeva prima terasă care am atacat-o anul acesta în vichend a fost Terasa Eden/DaVinci.(anul trecut s-a numit davinci)

Am ajuns acolo din pură întâmplare şi sincer e printre cele mai arătoase din Complex.  E localizată undeva în spate după bazinele de copii izolată. Ăsta fiind şi unul dintre atuurile ei… că e izolată.  Când am fost eu acolo nu era încă foarte aranjată ( duminica 15 mai) dar mă rog arăta bine.

Servirea a fost cât de cât ok, în condiţiile în care de fiecare dată m-a servit alt ospătar. În plus la sfârşit nota de plată era umflată cu un Pepsi….  În rest cred că e singura terasă care are cuptor pizza funcţional. Încă n-am mâncat dar anul trecut era foarte bună. Oricum pizza nu are cum să iasă prost decât dacă te fură pizzarul…

În rest oameni simpatici ca întotdeauna , nu te lasă sa faci poze de pe terasă dar nu-i nimic că şi noi suntem simpatici şi nu ne declinăm identitatea când facem review-uri. Mie mi se pare normal că dacă ai un local  să încurajezi oamenii să facă poze să le pună pe FB etc… dacă nu vrei , pierderea ta!

Ce nu-mi place la Eden că mesele sunt puse într-un fel de ţarcuri şi în general sunt mici. dacă mergi cu 10 prieteni nu-i foarte sigur că ai pe unde să stai iar modificări şi mutări de mese se fac foarte greu.

Programul e de pe la 10 până la ora 24, ca în tot weekendul.

Mă gândesc să nu ne apucăm să dăm note ca la localurile obişnuite , pentru că aici e treabă sezoniera iar diferenţele între terase sunt destul de mici la preţuri şi oferte.

Ca notă generală eu îi dau un 7 din 10 pentru că au “greşit” nota şi sunt super amabili cu pozele ;).

Urmează Queen , Pescăruş , Hot Fresh.

Comments (1)

  • Sergiu

    Nu par a fi prea prietenosi dupa cele spuse.

    reply

Post a Comment