17 Jun, Monday
0° C
TOP

Locaţie Recomandată

Pentru că ne-am gândit că poate vă interesează atunci când intraţi într-un local să ştiţi dacă e ok sau nu vă propunem o campanie ” Locatie Recomandată de OutinMures.ro”. De luni o să înscriem localurile aici…

Deviza noastră e destul de simpla dacă vedeţi afişul înseamnă că:

E o locaţie Unică, Selectă , Specială în felul ei , nouă ne place şi ştim că şi vouă vă place. O recomandăm pentru că merită a fi recomandată şi vrem ca toţi cei care ne urmăresc să ştie lucrul acesta!

Acesta e legământul nostru faţă de voi :).  Aici vom pune toate localurile care acceptă să intre în această campanie.

Ce trebuie să faci ca să apari aici? păi trebuie să ai o locaţie , unica , selectă , specială. Şi să ne laşi să punem un poster A3 undeva vizibil în local ca cel de mai Jos.

Ideea e că nu toate în toate localurile în care ne place să mergem o să fim lăsaţi să punem postere. Asta e viaţa e grea, dar nici noi nu o să-i punem la locaţii recomandate. Trebuie să fie recunoaştere reciprocă a meritelor că până la urma e vorba de şi de business. Trebuie să ne iasă şi nouă ceva, chiar dacă nu cerem bani dar să punem un poster cred că nu e o pretenţie prea mare.  Aşa că urmăriţin-ne 🙂

[singlepic id=164 w=320 h=240 float=]

Comments (2)

  • -

    LOCÁȚIE, locații, s. f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ◊ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locațiúne s. f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.

    reply

Post a Comment