Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
25° C
TOP

The mistery Lab – Târgu Mureş review

De ceva vreme ne tot pregătim să mergem la un Escape Room. Am auzit de conceptul ăsta şi am încercat să nu îmi creez nici un fel de aşteptări – să pot aprecia live fără prejudecăţi.

Aşa că în formula de 6 persoane, am intrat în The Mistery Lab – ştiind că avem o oră la dispoziţie să ieşim afară. În rest nici un indiciu. Nimic.

O să încerc să nu mă leg de amănunte din “camera de evadare” că nu îmi place să fac spoiler, aşa că o să povestesc în mare ce am simţit.

Păi confuzia poate fi cuvântul de ordine pentru prima jumătate de oră. E foarte ciudat să cauţi într-una, dar să nu şti ce cauţi. Pentru ca basically asta am făcut, am căutat peste tooooot…orice. Din tot ce este în camera aia nu ştiai ce e indiciu şi ce nu e.

Încet încet am început să găsim lucruri care “ne conduceau” la alte lucruri. Starea de spirit, pe lângă confuzia generală, era una de bine. Toţi eram intrigaţi “oare chestia asta ce face?” “oare cheia asta ce deschide”?  Au fost câteva momente, puţine la număr, de frustrare, pentru că eram atât de aproape să deschidem ceva…dar din fericire piesele din puzzle s-au aşezat la locul lor şi în final am reuşit să rezolvăm misterul.

Nu numai că am reuşit să evadăm, dar am şi doborat recordul stabilit anterior…aşa că Bravo noua (hihi).

E o experienţă faina, ce merită testată. Vă recomand doar atât, când păşiţi înăuntru să cautaţi orice…peste tot. Nu există idei greşite.

The Mistery Lab îl găsiţi pe strada Horea nr 25, orarul e de la 12,00 la 23.00. Pentru rezervări sunaţi la 0 757 585 182, iar preţul unei evadări e 100 lei, indiferent de câte persoane sunteţi.

Have fun şi să ne spuneţi şi nouă cum a fost.

Post a Comment