Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
26° C
TOP

“The true college experience” în Zanza

Sau cum mai e numită Al Capone’s return party.

Petrecerea se adresează îndeosebi studenţilor, de unde şi “college party”. Am înţeles că au mai fost petreceri din acestea în Zanza, din păcate nu am ajuns aşa că nu vă pot da inside information. Dacă totuşi vreţi să mergeţi la party şi nu sunteţi studenţi, puteţi acţiona cu încredere, nu o să vă dea nimeni afară.
Pot doar să vă spun că Zanza e un local drăguţ, şi că mă surprinde să aflu că organizează astfel de petreceri. Dar surprizele pot fi plăcute uneori… aşa că să vedem ce o să iasă.

Petrecerea, care îi are ca şi invitaţi pe Albert – Dj Doctore, plus nişte invitaţi surpriză, a căror identitate va fi dezvăluită doar la petrecere, va avea loc miercuri, începând cu ora 10.00.  Intrarea va fi 5 lei pentru cei care respectă dess code-ul (când am să aflu ce fel de dress code am să vin cu un update), iar cei care nu vor să se alinieze standarului impus, vor fi nevoiţi să plătească 10 lei.

Vor fi organizate multe jocuri, iar câştigătorii vor fi răsplătiţi cu premii în băutură, aşa că preţul de intrare mi se pare chiar ok. Dacă aveţi energie şi vreţi să vă eliberaţi de ea, atunci, miercuri 9 mai, de la ora 10.00 seara, puteţi să mergeţi în Zanza, pentru a nu rata “The true college experience”.

PS: am aflat ce presupune dress codul şi anume moda anilor 20, iar pontul primit sună cam aşa:  “cămaşă pantaloni, merg de minune cu nişte bretele şi/sau pălărie mob-lik, sau o rochie, dreaptă, cu nişte mărgele, accesoriile şi machiajul contează mult”

Have fun you guys!!!!!!

Post a Comment