Târgu Mureş
15 Jul, Monday
32° C
TOP

This is just a story

This is just a story! Is it really just a story…?

Solo bilingv RO / FR • cu un pic de maghiară, engleză, germană… Spectacol (aproape) scris • jucat • cântat • dansat • improvizat de Julien Daillère.

80 min.
Manifestare organizată în cadrul Sezonului România-Franța 2019 cu sprijinul Institutului francez din Cluj Napoca.

“This is just a story” se prezintă ca un teatru sărac din zilele noastre, combinând lumina smartphone-ului și sunetul drâmbelor de bambus. În acest spectacol acustic și poetic, relația cu publicul este construită cu umor: un act de echilibristică între stand-up și șamanism.

“This is just a story” explorează dimensiunea fictivă a ceea ce este prezentat ca adevăr.

📍Joi, 11 și vineri 12 iulie, ora 19:30, Uzina Foto.

Trecerea de la o limbă la alta, între franceză și română, va permite transmiterea unei versiuni inteligibile a spectacolului pentru fiecare persoană care vorbește cel puțin una dintre aceste două limbi.

Aceast procedeu va crea un spațiu de îndoială și, prin urmare, de imaginație. El va încuraja interpretarea altor semne pentru a scăpa de o înțelegere pur intelectuală: o poveste nu este niciodată înțeleasă, este întotdeauna re-inventată.

NB : “Veniți cu un telefon mobil care are o aplicație lanternă sau cu orice fel de lampă mică ca de exemplu cele folosite pentru bicicletă. O să am nevoie de Dumneavoastră pentru a face lumina la câteva momente. Dacă nu puteți, c’est bon, e ok, rendben, this is just a story. Rezolvăm ! Julien.”

Bilete : 10 lei (tarif redus pentru studenți, cu codul “studentul10” pe livetickets) sau 20 lei. Cumperici de AICI!

Intrare liberă pe bază de rezervare ( prin mail la j.daillere@gmail.com ) pentru studenții și profesorii de la Universitatea de Arte din Târgu Mureș (și de la alte facultăți de teatru din alte universități).

🎫 Rezervări: –>> AICI

Turneu întreg: AICI

Ne vedem la Uzina Foto la spectacol! 😀 See u there!

Post a Comment