Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Tibi Neuronu Shau :D

Nu-s eu cel mai mare fan al spectacolelor de stand-up că aşa-i filmul, eu tot timpul am impresia ca pot sa zic glume mai bune. Mai trebuie să am şi o pasă foarte bună ca să pot gusta glumele altuia şamd. Ieri nu s-au aşezat stelele chiar corespunzător dar nici rău n-a fost.

Tibi  e baiat simpatic. Mie mi-au placut glumele, bine că nu auzisem despre el şi ştiam o singură glumă dinainte. În  schimb show-ul n-a prea ieşit. Pentru că se auzea destul de prost sau nu se auzea şi pentru că la un moment dat era gălăgie de numa’.  Dar nu era vina prestatorului de pe scenă ci a părţii tehnice. Personal cred că ceva s-a stricat la sunet prin Dublin, nu de alta pentru că şi la concertul lunii amare îmi amintesc că a fost aceeaşi problemă.

În rest toate bune şi frumoase. Dublin ireprosabil la servicii… tortillia pe masa cu un demential, mojito, palincă. Toate din partea casei. Servirea bună ca întotdeauna. A fost plin cred că 200 de persoane au fost.

Am vrut să fac un interviu cu Tibi dar am ascultat astăzi înregistrarea şi nu se poate reproduce dialogul e un fel “eşti prost în pula mea”….  “hai mă ce pula mea” . Aşa că o să vă fac un fel de traducere la ce-am vorbit … nu de alta dar e groaznic dialogul. :))  Tibi e din Bucureşti, a terminat ştiinţe economice, are 35 de ani şi e necăsătorit.

Je: ce profesie ai?

TN: apai cu ce crezi? sunt stand-up comedian…. nu mă vezi ca acum m-am coborât de pe scenă?

Je: Păi şi eu sunt medic şi totuşi uite că îţi iau interviu….

TN: da mă, am terminat ASE-ul.

Je: Da , zi sincer , te-o chemat cineva la nunţi? se pot face bani cu stand-up-ul la nuntă?

TN.Da, chiar acum în curând am nuntă , am fost de curând la una. Am o bucată despre nunţi, mult mai lungă. Cum e la nuntă, la cununie cu nuntaşii etc.

Je: şi dacă ai o gaşcă de-asta ca în seara asta care vorbeşte mai tare decât tine?

TN: da mă, chiar ma supărasem că-mi stricaseră show-ul dar am vorbit după cu ei şi am aflat că de fapt jumate din sală nu auzea, partea din spate. şi deaia vorbeau…  oricum şi eu mă auzeam foarte prost, din trei părţi. Dar eu am fost în Dublin de foarte multe ori şi astăzi e prima dată când am avut probleme. Dar o să vin cu mare drag de fiecare dată ….

Je: dar Heckleri ai pe la showuri?

TN: Mă în România foarte rar. Hecklerii sunt de două feluri în România , când merge showul bine şi e unul foarte beat şi face tot felul de tâmpenii sau Showl merge foarte prost şi atunci încep oamenii să comenteze. Dar dacă merge showul prost îţi cam dai seama şi schimbi glumele.

Je: ultima întrebare , poţi să ieşi la pensie din meseria asta?

TN: Poţi. Poţi să o faci până mori. Uita-te la George Carlin care a murit la 83 de ani….

Je: da’ mă dar trebuie să ai acolo ceva , o pensie privată?

TN: nu mai bine fac show-uri în continuare şi îmi iau banii de acolo?

Je: dar dacă , doamne fereşte, te îmbolnăveşti?

TN: aaaauuu, păi e nasol , dar să sperăm că nu se întâmplă.

Cam ăsta a fost interviul, a durat 5 minute şi sincer Twin Peaks chiar pare un film logic pe lângă ce se aude pe înregistrarea acestui interviu. deci mă scuz cu toată jena…  Atâta pot atâta fac. :))

 

Post a Comment