Târgu Mureş
24 Apr, Wednesday
17° C
TOP
cineplexx

Trei premiere la Cineplexx!

PREMIERĂ:  16 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Biografic, Dramă, Muzică

DISTRIBUȚIE: Kingsley Ben-Adir, James Norton, Lashana Lynch, Michael Gandolfini

SINOPSIS

Bob Marley: One Love celebrează viața și muzica unei legende care a inspirat generații întregi prin mesajul său de dragoste și unitate. Pentru prima dată pe marele ecran, descoperiți povestea puternică a lui Bob Marley despre depășirea adversității, pășind în culisele din spatele muzicii sale revoluționare. Produs în parteneriat cu familia Marley și avându-i ca protagoniști pe Kingsley Ben-Adir în rolul legendarului muzician și pe Lashana Lynch în rolul soției sale Rita. 

PROGRAM:
2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

PREMIERĂ: 16 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Acţiune, Aventuri, SF

DISTRIBUȚIE: Sydney Sweeney, Emma Roberts, Adam Scott, Dakota Johnson, Isabela Merced

SINOPSIS

Cassandra Web, un paramedic din Manhattan, are puterea clarviziunii. Forțată să se confrunte cu adevăruri dureroase din propriul trecut, ea leagă o prietenie cu trei tinere cu un viitor strălucit în față… Trebuie, însă, să supraviețuiască prezentului.

PROGRAM:

 2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: BILETE AICI

PREMIERĂ:  16 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animaţie, Comedie

DISTRIBUȚIE: Bruno Bichir, Maite Perroni, Carlos Espejel, Angélica Vale

SINOPSIS

Rodolpho și Gabriel Riva Palacio co-regizează cel mai recent episod al francizei Huevos de la HuevsCartoon din Mexic. Filmul este o călătorie ireverențioasă cu familia în Antarctica, în care sunt implicați un pui de urs polar, orci, pirați, un leu de mare și pinguini care fac surfing.

“În cele din urmă, cu toții ne putem identifica cu povestea unui copil pierdut care se reîntâlnește cu familia sa”, a declarat Rodolfo Riva Palacio. “Ca regizori, vrem să ne concentrăm pe ceea ce ne unește, mai degrabă decât pe ceea ce ne desparte.”

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

Post a Comment