Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP
cineplexx

Filme noi la Cineplexx!

Patru filme noi te așteaptă săptămâna aceasta la Cineplexx!

TATI PART – TIME (AP12)

PREMIERĂ: 5 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D în limba română

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Alex Bogdan, Eva Măruță

SINOPSIS:

Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deși nu se pricepe deloc cu copiii. Viața lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei “tati part-time”. Va face față Iustin la acest nou tip de parentig gentil de care nu are idee cu ce se mănâncă?

PROGRAM:

2D ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

FERRARI (N15)

PREMIERĂ: 5 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Biografic; Dramă; Istoric

DISTRIBUȚIE: Adam Driver, Shailene Woodley, Penélope Cruz, Sarah Gadon, Jack O’Connell

SINOPSIS:

Este vara anului 1957. Dincolo de spectacolul de Formula 1, fostul pilot, Enzo Ferrari, este în plină criză. Acum zece ani, împreună cu soția sa, Laura, a construit o fabrică de la zero, aflată la momentul actual în pragul falimentului. Căsnicia lor volatilă a fost afectată de moartea unuia dintre fii, Dino, cu un an mai devreme, și de acceptarea relației celui de-al doilea fiu, Piero, cu Lina Lardi. Între timp, pasiunea sa pentru victorie îl determină să mizeze pe o singură cursă periculoasă de 1.000 de mile prin Italia, Mille Miglia.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

CRĂIASA ZĂPEZII ȘI MICA PRINȚESĂ (AG)

PREMIERĂ: 5 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animaţie, Aventuri, Fantastic

DISTRIBUȚIE: Svetlana Kuznetsova, Courtney Shaw, Irina Chumantyeva, Konstantin Panchenko, Yuriy Romanov

SINOPSIS:

Kai și Gerda trăiesc într-un oraș liniștit și confortabil, dar Spiritele de gheață dau năvală și îi îngheață pe toți. Cu toate acestea, Ila, o mică vrăjitoare, apare pentru a-i ajuta pe eroi. Împreună merg în lumea magică a Țării Oglinzilor pentru a goni Spiritele de gheață.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

APE BLESTEMATE (N15)

PREMIERĂ:  5 ianuarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Horror, Thriller

DISTRIBUȚIE: Kerry Condon, Wyatt Russell, Amélie Hoeferle, Gavin Warren

SINOPSIS:

Nu se aleargă. Nu se sare în apă. Niciun salvamar la datorie. Nu se înoată după lăsarea întunericului…

Bazat pe scurtmetrajul din 2014 al lui Rod Blackhurst și Bryce McGuire, filmul spune povestea lui Ray Waller (Wyatt Russell), un jucător de baseball care e forțat să se retragă din cauza unei boli degenerative și care se mută într-o casă nouă cu soția sa, Eve (Kerry Condon), fiica adolescentă Izzy și fiul cel mic, Elliot.

Sperând în secret să se întoarcă la baseball-ul profesionist, Ray o convinge pe Eve că piscina din curtea noii case va fi distractivă pentru copii, iar el va putea să facă terapie acolo. Dar un secret întunecat din trecutul casei va dezlănțui o forță malefică ce va atrage familia în adâncurile unei terori de neevitat.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Post a Comment