Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
32° C
TOP

Trio-ul Jam Addiction in J’ai Bistrot, joi 13 martie

Outinmures promoveaza talentele locale, iar azi imi revine mie placerea sa va aduc la cunostinta existenta unui proiect format din trei baieti talentati de la noi din oras.

Baietii sunt toti la Liceul de Arta din Targu Mures, Dragos in clasa a 9-a la chitara, Ionut si Bobo colegi in clasa a 12-a la percutie si, respectiv, chitara.Un anume context care i-a adus impreuna, a facut posibila infiintarea unei trupe.  Aceasta se numeste Jam Addiction si interpreteaza multe genuri muzicale  cum ar  fi jazz, blues and funk unplugged side-project, condimentat cu tonalitati de rock progresiv. Programul lor contine si piese celebre reinterpretate intr-o maniera originala.

Doar cititind despre ei ma face sa ii indragesc, sunt sigura ca prezenta la un concert live ar fi o experienta notabila. Asadar va invit sa ii vedeti pe Jam Addiction joi 13 martie in J’ai Bistrot incepand cu ora 21,00. Intrarea este 10 lei, ca semn al sustinerii lor. Va las aici un filmulet cu ei, sa imi spuneti dupa aceea daca merita sau nu sa platiti 10 lei pentru un concert de-al lor.

Felicitari baieti si mult mult succes!

Post a Comment