Târgu Mureş
22 Mar, Wednesday
15° C
TOP

“Ultima fotografie” de Bogdan Hrib în J’ai Bistrot

Joi, 29 august, în jurul orelor 19:00, trecute fix, J’ai Bistrot ne invită la o incursiune în lumea imaginată de romancierul Bogdan Hrib. Nu, nu aceea a crimelor, suspansului şi misterelor cu care v-a obişnuit; de această dată vine cu cel mai recent roman al său, un roman de dragoste intitulat “Ultima fotografie”, apărut la Editura Cartea Românească.

Lectura va fi urmată de prezentarea expoziţiei de fotografie organizată de Fotoclubul AXXA din Bistriţa.

Şi pentru că pe meleagurile azomureşene sunt mulţi posesori de aparate foto, boema gaşcă de la J’ai s-a gândit că şi cei interesaţi vor putea expune propriile fotografii, iar cele mai interesante, originale, nonconformist  vor fi premiate cu premii surpriză din partea editurii Tritonic al cărei fondator este însuşi Bogdan Hrib. Am menţionat că autorul este şi fotograf?!?

Ca seara să fie completă, de la ora 21:00, in sufragerie, trupa ZADAR (http://www.trupazadar.ro ) ne aduce un pic de rock de la Alba Iulia.

(Sandra: pe băieţii de la ZadaR i-am cunoscut şi ascultat pentru prima dată la FânFest şi vă recomand cu drag un concert al trupei. Distracţie faină!)

PS: anunţ de mare importanţă…al nostru fotograf, dedicat, devotat şi mare iubitor de artă fotografică, Augustin, că despre el e vorba, va avea şi el câteva fotografii expuse. Aşa că musai de trecut pe acolo, să vedeţi ce şi cum. Vă las  şi un link cu mai multe poze ale lui. Bravo Augustin 🙂

Post a Comment