Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP

Machiaj marca Elight Salon

Am avut o perioadă foarte încărcată şi s-a văzut. Am scris articole puţine, dar nu mă las. Revin din când în când cu câte un post, în speranţa că în viitor îmi voi găsi un echilibru în numărul de postări.

Astăzi vreau să vă povestesc despre o şedinţă de machiaj de care am beneficiat la Salonul Elight, salon despre care am mai scris. Este cel situat în pasajul din Mureş Mall, salon profi, unde spuneam eu că mă simt ca în occident. Sper să mai revin şi cu alte detalii marca Elight.

Machiajul l-am solicitat cu ocazia unei nunţi la care am participat şi mi-a plăcut mult ce a ieşit. Am primit laude din partea tuturor, şi nu pentru că mi-ar fi rude ci pentru că era chiar bine executat. Alina, cea care mi-a făcut machiajul, este o domnişoară cu care eu m-am cunoscut în alte circumstanţe, dar drumurile nostre s-au întâlnit şi pe această cărare. Acesta a fost unul din motivele pentru care am fost relaxată pe tot parcursul şedinţei. Celălalt motiv este că lucrează bine şi e foarte cumsecade ea.

Şedinţa în sine a durat aproximativ 50 de minute, în care am grăbit-o pe Alina maxim, dar important este că produsul final a fost unul pe gustul meu. Despre produse şi pensule pot să vă spun că aparţin unor mărci gen dior, chanel, dar şi faptul că machiajul meu a rezistat 12 ore, vorbeşte de la sine.

Pentru că eram în mare grabă şi nu prea am poze cu mine machiată (de una tot am făcut rost), am să las mai multe poze cu ce a făcut Alina până acum, precum şi cu trusa de pensule. Dacă aveţi vreun eveniment v-o recomand, e simpatică şi răspunde pozitiv la orice solicitare oricât de pretenţioasă ar fi clienta :). Ca să daţi de ea, sunaţi la numărul de telefon 0757 425672. O să vă placă de ea :).

Mai multe poze aici.

Post a Comment