Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
3° C
TOP

ULTRA – O nouă proiecție KineDok

ULTRA – 246 kilometrii, 36 ore – How far must you go?

ULTRA este un documentar creativ despre oameni care își dedică viața alergării, pentru a concura în acest voiaj radical. Filmul urmărește patru protagoniști, printre care și regizorul Balázs Simonyi, care se confruntă cu dificultăți extreme și întrec limitele rezistenței, atât fizice, cât și psihice. Fie că aleargă pentru a scăpa de viața de zi cu zi, pentru a-și contesta îmbătrânirea sau pentru a căuta supernaturalul, fiecare atlet gustă nemurirea și își testează propria mortalitate.

Pentru unii dintre ei este o terapie, pentru alții este o compensație sau o călătorie.

ULTRA este o dramă umană emoțională, un film orientat către personaje, povestit dintr-un unghi anti-eroic.

Filmul urmărește protagoniștii pe un drum lung de 246 kilometri de contemplare și auto-descoperire și oferă acces la gândurile și emoțiile pure ale atleților obișnuiți.

Durată: 81minute
Regizor: Balázs Simonyi
Limbă originală: ungară
Anul: 2017
Țara: Ungaria
Distribuție: HBO Europe

Hai joi, 22.11.2018, la J’ai Bistrot, de la ora 19:30 la a treia proiecție din cadrul festivalului KineDok.

Nu se vor tăia bilete la intrare! 😀

 

KineDok powered by One World Romania este un program de distribuție alternativă de film documentar ce își propune să completeze distribuția clasică și să aducă filmul documentar mai aproape de public. Programul se desfăsoară în paralel în 7 țări partenere: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Norvegia, Bulgaria şi România, unde este coordonat de către Asociația One World Romania, în strâns parteneriat cu festivalul de film.

Post a Comment