Târgu Mureş
02 Jun, Friday
14° C
TOP

Un alt fel de tratament facial marca Elight Mureş

Vă spuneam în articolele precendete că am făcut o înţelegere cu salonul Elight Mureş, care se afă în pasajul din Mureş Mall, să recenzăm serviciile pe care le oferă.

Am fost la un tratament facial, despre care am scris aici, apoi mi-am făcut unghiile la ei cu un lac de calitate numit KIKO, care nu se mai găseşte altundeva în oraş, iar acum sâmbătă am mers de dimineaţă pentru următoarea şedinţă.

Eu credeam că pe zona tratament facial e unul şi bun, cel pe care îl încercasem deja. Am rămas uimită să aflu că salonul e pregătit cu mai multe aparate pentru diverse tipuri de tratament în funcţie de nevoie. Aşa că mi s-a propus să încerc un nou tratament facial, care hidratează tenul, dar luptă şi împotriva ridurilor. Pentru mine a fost o experienţă inedită. Aparatul acesta de ultimă generaţie pe nume Venus New Life funcţionează pe bază de electrozi, care sunt lipiţi de corp şi conectaţi la o mănuşă cu ajutorul căreia se realizează masajul facial. Găsiţi aici un mic flimuleţ demonstrativ.

Ca şi prima dată, s-a început cu demachiere, iar apoi conectarea la aparat. Timp de aproximativ 30 de minute am simţit mici electroşocuri la nivel facial, asemănătoare cu nişte furnicături dar mai înţepătoare, plus senzaţia că aveam fier în gură, care m-a făcut să mă minunez. Nu îmi venea să cred că fiind pur şi simplu conectată la un aparat, am impresia că e numai zinc la mine în gură. Merită încercată experienţa, plus că efectele sunt atât de plăcute. Din nou am plecat de acolo cu pielea de bebeluş şi super relaxată. E o răsplată binevenită după o săptămână grea de muncă.

După masajul cu mănuşa conectată la aparatul Venus New Life, a urmat aplicarea unei măşti faciale. Un real răsfăţ cu produse de calitate marca Bruno. Mai vreau şi mi-aş face abonament la asemenea servicii :D. Iar o info utilă este că preţurile masajelor faciale variază între 35 şi 50 de lei.

Pe viitor vreau să încerc un aparat special pentru îndepărtarea neplăcutei coji de portocală, care are mai multe funcţionalităţi. Sunt în continuare încântată de colaborarea cu Elight şi revin cu afirmaţia că mă simt într-un salon occidental de câte ori le calc pragul.

Vreau să le mulţumesc încă o dată pentru tot. Săptămâna viitoare ma întorc la salon pentru o sesiune de machiaj pentru nuntă :). Abia aştept. Până atunci vă urez o săptămână cât mai uşoară.

Mai jos câteva poze cu aparatele şi produsele din dotare ale salonului, plus poza art luată de aici.

Post a Comment