17 Jun, Monday
0° C
TOP

Under The Bridge Party

Succesul din cadrul Zilelor Tîrgumureșene a micului concept UNDER THE BRIDGE PARTY provoacă inițiatorul evenimentului să revină cu forțe noi si să adune într-un loc trei DJ care să anime atmosfera.

Deși inițial locația era stabilită sub Podul Mureș, din cauza unor lucrări premergătoare de reabilitare a acestuia, petrecerea se va muta în clubul Cuba Ground. Pe data de 28 iulie începând cu ore 23:00 MAHONY, ORESTE DIN POVESTE și REALITY ENGINE ne vor pune corpul în mișcare.

MAHONY

Pe parcursul carierei lui muzicale, DJ Mahony a avut ocazia să mixeze alături de artiști precum Pan-Pot, The Martinez Brothers, Seth Troxler, Dubfire și mulți alții. De asemenea, datorită concertelor din țări precum America de Nord, Germania si Franța, Mahony s-a înscris pe scena starurilor în ascensiune a muzicii electronice internaționale.

https://www.youtube.com/watch?v=KBies_sTdkk

ORESTE DIN POVESTE

Stai chill că este și pe vinyl! Stilul lui minimalist și nonconformist a dat naștere unor mixuri originale precum ‘’Decât’’ vinyl on a ordinary hill, Seara pe lac, Pușca și cureaua lată, Împodobește mamă bradul și multe altele.

REALITY ENGINE

Acest artist international sincronizează imaginile cu muzica și lumina cu video mapping-ul. Imaginația lui axată pe sinestezie produce experiențe vizuale ce pot fi auzite și sunete ce pot fi văzute. Creativitatea lui i-au deschis drumuri spre festivaluri mari precum Trancendence (Brazilia), Sziget (Ungaria) și Peninsula (România).

https://www.youtube.com/watch?v=K4ZXhI7mhDs

Intrarea la acest eveniment este liberă, în limita capacității locației. Așadar, put your dancing shoes on! 😀

FB event

Post a Comment