Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Untold 2016 – ziua 1

Ha…am ajuns la Untold, ediţia 2016 şi bine-mi pare că e aşa. Din primele minute am simţit un upgrade faţă de ediţia de anul trecut, din punct de vedere al profesionalismului organizării. Dar nu numai eu am simţit asta ci şi toţi ceilalţi untolders, pentru că au venit în număr mult mult mai mare decât anul trecut. În prima zi de Untold 2016, eu preconizez că au fost mai mulţi oameni decât în oricare altă zi de anul trecut. Nu ştiu cum va fi azi şi mâine….nu ştiu cum o să încăpem toţi…şi vine şi Armin.

Untold-day1-concertphotos-15

În materie de concerte ieri am fost la Naughty Boy, care a avut loc pe timp de zi, pentru ca apoi să dăm curs invitaţiei lui James Arthur, despre care trebuie neapărat să menţionez că este un artist aşa de draguţ (I <3 James Arthur). L-am întâlnit după concert pe holurile tribunei şi l-am rugat să facă o poză cu noi. Îmi imaginez că o astfel de poză a mai făcut-o de mii de ori şi deşi se vedea că se simte uşor rău, a stat amabil şi răbdător să facem poze. Ohh foarte simpatic şi cald omul.

Untold-day1-concertphotos

Restul concertelor pe care le-am văzut sunt: CTC – trupă pe care eu nu o ratez ori de cate ori am ocazia. Îmi place muzica lor, energia pe care o pun în orice concert şi relaţia pe care o au cu publicul. Şi îmi plac ei ca oameni, aşa că era clar că urma să fiu acolo.

Aproape de miezul nopţii a avut loc oficial deschiderea evenimentului, un scurt intro închieat cu un mic foc de artificii. A fost momentul în care mi-am dat seama ce lipseşte de la festival: un amfitrion, care să ghideze mulţimea de la un moment la altul, care să energizeze oamenii şi să îi pregătească. Ceremonia de deschdiere a fost uşor confuză – mulţi nu  au înţeles că asistă la un moment special pregătit pentru dechiderea oficială.

Untold-day1-concertphotos-10

Următorul show a fost al lui Tiesto – care pe mine personal m-a plictisit, motiv pentru care am plecat la Rudimental (Dj Set) unde m-am trezit de-a binelea. Deşi nu se compară cu prestaţia întregii trupe (unde trebuie sa amintesc de slăbiciunea mea pentru Will Heard) , a fost un număr reuşit al Dj-ului, iar piesele originale Rudimental au condus mulţime în delir (You know I said it’s true/ I can feel the love/Can you feel it too/ I can feel it ah-ah/I can feel it ah-ah). Mulţumesc Rudimental, mulţumesc <3.

Untold-day1-concertphotos-16

De la Rudimental, la ora 3 dimineaţa, am trecut să facem nişte poze la concertul lui Dimitri Vegas & Like Mike. Ora nu părea să fie o problemă, pentru ca Arena Cluj era arhi plină (şi mă repet, e prima zi). O oră mai târziu, am pornit spre casă, să prindem putere pentru următoarele zile.

Astăzi vrem să ajungem mai repede la festival, să studiem întrega zonă şi să găsim zone de chill out. Astăzi la ora 4 mergem la Trinity zone, unde are loc un atelier de yoga şi meditatie. Abia aştept….şi concertele bine înţeles.

Mai multe poze pe pagina noastră de facebook. Rămâneţi aşadar pe recepţie, revenim mâine cu impresii noi.

PS: pe lângă toţi headlinerii pe care abia aştept să îi văd, am aflat ieri o veste super super bună. Că duminică au concert cei de la Cuantune , pe care îi urmăresc de câţiva ani şi pe care îmi doream de foarte mult timp să îi văd. Aşa că ieeei, în sfârşit. Vă las aici un clip de-al lor, să vedeţi ce muzică bună au.

Post a Comment