17 Jun, Monday
0° C
TOP

UNTOLD 2017 – încă 180 de artiști

Te-ai întrebat vreodată câte constelații există în univers? Sau câte stele sunt în univers?

Ei bine, noi avem răspunsul 🐱👤 Universul muzicii este format din 10 constelații care cuprind pe puțin 180 de stele. Da, its about Untold Festival!

Tocmai s-au mai anunțat câteva nume care se alătură line-up-ului binecunoscut deja, Armin van Buuren, Afrojack, DimitriVegas & Like Mike, Martin Garrix, Hardwell, Steve Aoki, Ellie Goulding, Hurts, Tinie Tempah, Marshmello și mulți alții.

Îți las un indiciu 😉, n-ai cum să nu ghicești! Boom Clap for….

Charli XCX alături de care o să fredonăm ”I don’t care, I love it” cât și ”I’m so fancy, you already know”. Alături de ea, pe scena principală vor mai urca și Elle Exxe, Era Istrefi, Alma, Subcarpați și Golan.

Surprizele nu se termină aici, pe lângă cele 7 scene anunțate deja se mai adaugă încă trei: Summerhouse, Origin și Elements, sunt tare curioasă  care dintre scene va aduna cei mai mulți oameni.

Scena Galaxy aduce Art Department, Ilario Alicante, Steve Lawler, Kollektiv Turmstrasse, Johannes Brecht, Steve Bug și Dana Ruh.

Scena Alchemy mai vine și ea cu câteva surprize și are o varietate destul de mare de artiști live, printre care Onyx, Talib Kweli, Roots Manuva, Jeru the Damaja, DubFX & Mr. Woodnote dar și cu artiști români CTC, La Familia, Grasu XXL, Deliric & Silent Strike, Macanache & The Putreds, Argatu, Șatra Benz și Nimeni Altu.

Scena Forest propune nume internaționale și autohtone, printre care Lee Scratch Perry & Mad Professor, Asian Dub Foundation, Waldeck, Kadebostany, Kovacs, Alexandrina, Moonlight Breakfast, Yelllow, Mihail și mulți altii.

Scena Daydreaming continuă povestea de anul trecut într-un decor și mai deosebit, avându-i ca headlineri pe Black Coffee, Culoe de Song (reprezentând Africa de Sud), NU și LUM și Nightmares on Wax alături de fetele de la Blond:ish, Mazde, Maribou State și mulți alții.

Cazinoul din parcul Central devine scena Summerhouse – un ring de dans din povești – unde feți frumoși și cosânzene vor petrece alături de artiști legendari ca Roger Sanchez sau DJ Tonka, alături de Mall Grab, Chaos in the CBD, Mandar și Alexandra.

Un luminiș din parcul Central –  scena Origin – va adăposti artiști ca Vlad Caia, Cristi Cons, Dan Andrei și Kozo.

Toate noutățile astea sună destul de bine, nu-i așa?

Pe la ce scenă preconizezi că ne vom vedea? 🤔

Post a Comment