Târgu Mureş
26 Feb, Monday
5° C
TOP

UNTOLD 2017 – ziua 1

It’s finally here! 😀 Mult așteptatul Untold 2017 e aici! Mai mare, mai spectaculos și cu foarte foarte multă lume, de la cei mai mici la cei mai vârstnici, pentru că muzica nu are vârstă.

Fiind prima zi am ajuns mai spre seară, așadar am sărit peste partea în care dăm o tură de festival să vedem ce și cum se întâmplă. Am am decis să lăsăm partea asta pe următoarea zi, când vom avea timp înainte de concerte să explorăm tărâmul UNTOLD 2017.

De cum am ajuns în incinta festivalului am fugit dreptul la Main Stage să o vedem pe faimoasa daneză MØ, care vreau să vă zic că are o voce superbă și te molipsește cu energia ei, ne-a deschis seara cu un adevărat concert.

Dannic, Dillon Francis și The Model au fost artiști care ne-au făcut încălzirea pentru show-ul lui Axwell Λ Ingrosso pe care îi așteptam, și nu ne-au dezamăgit. Au făcut spectacol, am cântat împreună cu ei, au avut jocuri de lasere și câteva artificii, pe scurt au avut tot ce trebuie pentru un concert reușit.

 

Hardwell în schimb a fost așa și așa. Am dansat și am cântat, dar nu pot spune că e în topul concertelor mele preferate, deși față de anul trecut, zic eu, a avut un moment mai bun. Cine știe, poate la anul o să fie și mai bun.

Seara de joi, care de fapt s-a transformat în dimineața zilei de vineri, am încheiat-o la Galaxy Stage, unde am ajuns în jurul orei 5:30 când încă era întuneric, și am vibrat pe ritmurile muzicii mixate de DubFire până în zorii zilei, mai exact ora 7:00.

Zece ore de distracție – un început destul de bun 🙂 dar așteptăm să exploatăm la maxim tot ce înseamnă Untold în următoarele zile, deci stați cu ochii pe noi.

FB Photo Album

Post a Comment