Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Untold Festival – ziua 4

Ultima zi de festival, care s-a terminat prea repede, a inceput pe la ora 17.00, iar prima oprire am facut-o la cafea si mancare :).

Dupa ce ne-am mai fatait pe Cluj Arena, am ajuns la scena The Forrest,  unde era lume multa si bine dispusa. O energie pozitiva in zona ne-a atras si pe noi. Acolo i-am gasit cantand pe Mr. Woodnote, Lil Rhys si Eva Lazarus, care, am aflat ulterior, si-au inceput activitatea…pe strada. Cei trei au transmis atata voie bune spre public, stare care s-a potrivit perfect cu finele festivalului.

Am reusit sa ajungem pentru prima data si la scena din Piata Unirii, singura zona unde accesul era liber. Acolo Robin and the Backstabers animau un “public frumos” asa cum am vazut ca au postat pe facebook.

Desi nu simteam, festivalul se apropia de final, astfel ca dupa numerele foarte reusite ale lui Tujamo (care pe siteul de socializare a scris ca e unul din cele mai frumose concerte sustinute in toata cariera lui) si dupa nebunia de la Pendulum a sosit cel mai asteptat concert al serii.

Simteam in aer o vibratie ciudata, o stare de asteptare care a luat sfarsit atunci cand pe ecranele gigant apare scris DAVID GUETTA. Francezul a facut un show asa cum ne asteptam: muzica buna, antrenanta si a oferit publicului ceea ce avea nevoie. Piesele cunoscute erau fredonate la unison de 60.000 de oameni, si din nou m-am simtit mandra de compatriotii mei, care nu au dezamagit la nici un refren. David a mixat 2 ore, atat cat era programat, iar la final a avut parte de cel mai spectaculos foc de artificii din toate cele 4 zile.

Eu ma declar multumita de prestatia David Guetta; inevitabil sunt lucruri pe care le putea face mai bine, dar nici nu cred ca are sens sa le enumar aici. A fost ok, dar cum bine pronosticam , tot Armin van Bureen a ramas regele festivalului. Adevarul e ca Armin van Buuren a avut o seara magica, nici el nu cred ca se astepta sa iasa atat de bine.

Untold Festival s-a incheiat cu mesajul “See you in 2016”, iar eu sper sa se tina de cuvant. Asadar, va recomandam sa nu ratati data viitoare. Ne vedem acolo!

 

Comments (4)

 • apai cam prea de bine si nimic de rau. eu am citit destule lucruri care meritau a fi mentionate…

  In plus e festival facut cu bani publici platiti din taxe si impozite de niste unii.
  Plus am citit de multi care au intrat gratis pe sistemul sefu` nu ma lasi si pe mine?

  reply
  • Si eu sunt impotriva cheltuirii proaste a banilor publici dar sa nu uitam ca a fost probabil cel mai de anvergura eveniment din tara de acest gen, s-a bucurat de un real succes, iar veniturile directe si mai ales indirecte sunt substantiale. Per ansamblu evenimentul a fost unul reusit, chichite sunt la toate festivalurile… pana si hatteri din presa locala (clujeana) antiBoc au recunoscut succesul si buna organizare. Eu cred ca orice finantare din bani publici pe cultura (film, teatru, etc) de anul asta nu a strans asa venit la final si nici nu a avut asa impact mare la nivel national respectiv local.

   reply
 • Anonim

  Festivalul a fost sponzorizat sub 10% din bani publici, o nimica toata pe langa veniturile aduse orasului weekend-ul asta.

  reply

Post a Comment