Târgu Mureş
21 May, Tuesday
27° C
TOP

Ivan & The Parazol la J’ai Bistrot

Pam pam!! Un prim concert live din 2016 în sufrageria J’ai Bistrot-ului!!

Balcony TV Cluj/Kolozsvar și J’ai Bistrot vă aduc muzica underground a diverselor trupe, diverșilor artiști, Dj, diferite genuri muzicale majoritatea din România, Ungaria dar și alte țări europene.

În seara zilei de 31.01.2016, începând cu ora 20:00 vor concerta, live, Ivan & The Parazol, o trupă înființată în anul 2010 din cinci talentați băieți care s-au cunoscut la școala de muzică din Budapesta. Tonurile lor de groovy rock au câștigat rapid un public mare, energic și înfloritor!

În anul 2014 au “deținut” un loc important pe Main Stage la Festivalul Sziget, muzica lor având mare succes în magazinele și pe site-urile de specialitate.

Iskola Club din Budapesta, prestigiosul Festival SXSW din USA, Festivalul CBGB din New York, numeroase concerte în Londra, UK și un premiu local MTV EMA pentru Best Hungarian Act 2013, concert alături de Deep Purple în 2014, legendarul Palm Door în Austin, toate acestea fac parte din palmaresul tinerei trupe!

Lansarea celui de-al doilea album, în martie 2014, intitulat Mode Bizarre s-a făcut cu biletele sold out, albumul aducând trupei recunoaștere la nivel național și a plasat-o printre trupele Main Stage-ului!

V-am făcut deja cunoștință cu trupa, nu vă rămâne decât să veniți la concert să îi ascultați, să îi aplaudați și să vă simțiți bine! 🙂

Se vor tăia bilete la intrare, prețul fiind de 20 lei/bilet.

Have fun!!

Post a Comment