Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
13° C
TOP

VIBE Festival 2018

Anul acesta am ratat VIBE Festival dar la anu’ cu siguranţă că n-o să se mai întâmple acest lucru pentru că tocmai ce am aflat că s-au pus în vânzare biletele Early Bird.

Dar să începem cu începutul. VIBE Festival va avea loc în 2018 în perioada 5-8 iulie în aceeaşi locaţie ca şi anul acesta, str. Plutelor nr.1.

În momentul de faţă s-au pus la vânzare 500 de bilete Early Bird care costă 99 ron pentru toată perioadă. La această sumă se adaugă camping-ul, încă 30 ron. Cei care vor să participe la festival trebuie să se înregistreze şi astfel să completeze un chestionar în care organizatorii întreabă de experiențele de la VIBE de acest an și de preferințele pentru artiștii pentru anul viitor.

Ne pregătim cu diferite surprize, mai mulți artiști și mai multe evenimente, și cu un spațiu de festival atractiv și fundamental regândit,
a spus Rés Konrád Gergely, directorul festivalului.
Organizatorii VIBE Festival vor să facă o retrospectivă a primei ediţii aşadar au creat nu un film ci o poveste despre cum a fost la primul festival.
Acest film este mai mult decât un aftermovie tradițional, deoarece spune povestea unei fete și unui băiat în jur de douăzeci de ani, care petrec la VIBE. În filmul nostru am vrut să adaptăm stilul și cultura vizuală a tinerilor, așadar am folosit o tehnică cunoscută din jocuri video, ca să putem urmări evenimentele festivalului din perspectiva personajelor.

Post a Comment