Târgu Mureş
08 Dec, Friday
3° C
TOP

Vino cu noi la impadurire!

Timp de doi ani la rand, 2012 si 2013, oamenii din judetul Mures cu un interes dezvoltat pentru natura care ne inconjoara s-au strans in comuna Taureni cu scopul de a planta puieti pe o suprafata de teren de 3 ha cu risc ridicat de alunecare. De-alungul celor 2 ani, cu ajutorul voluntarilor, s-au plantat 15.000 de puieti.

Acum, in 2014, mai exact pe data de 5 aprilie, se va incerca completarea portiunilor in care puietii nu au prins cu inca 5.000 de exemplare.

Cine doreste sa faca o fapta buna si sa ia parte la proiectul Plantam fapte bune in Romania este asteptat sa se inscrie completand formularul.

Organizatorii mentioneaza ca asigura voluntarilor transportul, o masa calda si toate uneltele de care au nevoie in scopul plantarii.

Locul intalnirii este parcarea Promenada Mall la ora 07.30 iar plecarea catre Taureni va fi la ora 08.15.

Pentru detalii, intrebari si orice alta ingrijorare puteti contacta organizatorii pe adresa de e-mail mures@plantamfaptebune.ro, pe pagina de facebook sau pe site-ul lor.

Mai mult decat atat, pentru cei care nu pot ajunge in data de 5 aprilie 2014 la actiunea de plantare a puietilor dar doresc sa sustina proiectul o pot face prin donatii la adresa  http://plantamfaptebune.ro/implica-te/doneaza/

Deci, targu-mureseni, haideti sa Plantam fapte bune in Romania!

Post a Comment