Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-5° C
TOP

Vlog pentru nuntă cu Dana Hărșan

Fie că este vorba despre un nou trend vestimentar, o nouă tendință în coafuri sau machiaje, muzică sau… animăluțe de companie, vlogurile sunt, poate, prima ideea și primul stop care ne vine în ajutor.

Și pentru că acestea sunt foarte ”la modă” în alte țări, au început, și nu timid însă, să apară pe ”piața” românească tot mai multe vloguri tematice. Unele foarte bune și interesante, altele mai puțin și altele…chiar deloc.

Ei bineee…. colega noastră Dana Hărșan este una dintre acele persoane care a avut o idee, una foarte faină chiar, a avut ambiție, pasiune pentru un anumit domeniu și plăcere și a realizat primul vlog, în limba română, vlog despre nuntă!

Our Wedding Adventure este proiectul Danei de un an și jumătate, un proiect care a pornit timid dar care a ajuns la urechile multor viitoare mirese care, cu ajutorul acestuia și-au dus până la capăt, sau urmează, nunta exact așa cum și-au dorit-o.

Ideea unui astfel de vlog a venit din necesitate, să-i spun așa, Dana pregătindu-și nunta care va avea loc în vara acestui an. Cu o postare în fiecare săptămână vlogul a prins viață, conținut de calitate și ușor, dar sigur, aprecierea multor tinere viitoare mirese.

Fie că este vorba despre petrecerea burlăcițelor, primul dans, melodia mirilor, rochii de mireasă, ultimele tendințe vestimentare, furnizori, candy bar sau invitații de nuntă, vlogul le analizează pe toate și oferă multe răspunsuri, sugestii și rezolvări.

Așadar, viitoare mirese, nu vă rămâne altceva decât să fiți cu ochii pe vlogul Danei, Our Wedding Adventureși să vă duceți la bun sfârșit nunta mult visată. 🙂

Pe Dana o puteți urmări pe pagina de facebook  sau pe instagram. 

Eu o felicit pe colega noastră Dana pentru pasiunea, devotamentul și priceperea de care dă dovadă în realizarea primului vlog de nuntă, vlog realizat în limba română și îi doresc cât mai multă inspirație și o nuntă de vis! 😀

Post a Comment