Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Vodka Party în Old City Pub

 

Am fost sâmbătă seara în Old City, unde era Vodka party.

Eu am mers cu alt scop şi anume petrecerea burlăciţei unei prietene, dar asta nu m-a împiedicat să iau pulsul localului la acest party. Până la ora 10.30 s-a difuzat meciul dintre Barca şi Real, motiv pentru care nu era nici o mişcare în local, doar lume concentrată spre ecrane şi câteva fete care făceau botic 🙂 de ce nu începe muzica odată. Apoi, după ce Barca şi-a cam anulat şansele la titlu, s-a dat drumul la muzică, dar localul era încă pustiu.

Eu şi fetele am început procesul de înmânare al diplomei, jurământului şi alte multe cadouri cu tentă, burlăciţeti, care a primit titlul de cea mai tare Blondă. Pentru că era Vodka party, Old City Pub avea o ofertă la Stalinskaya cu suc de portocale, şi cam aşa a început totul.

Pe la 11 începea să se simtă puţintică forfotă prin local, forfotă care şi-a atins cotele maxime undeva pe la ora 2, când nu mai aveai unde să arunci un ac, la cât de plin era. Comanda la masă putea să dureze şi 20 de minute, iar când m-am prins de asta am ştiut că cel mai sigur e să merg la bar, dacă nu vreu să mor de sete. Muzica în Old City e aceeaşi, comercială, numai bună pentru dans, important e să ai stare de spirit, că persoane cunoscute se găsesc. La petrecere mi-am cărat echipa de fotografi, Andrei şi Lucian fiindu-mi alături la tot pasul :). L-am gasit şi pe mogulul online-ului mureşean, aka Mihai Negrea, care nu putea să nu treacă pe “acasă” după o scurtă lipsă din oraş.

În separeul din local, era un party de vreo 20 de persoane care celebrau ziua de naştere a unei prietene. Observ că Old City e unul din localurile alese de mureşeni să îşi sărbătorească diverse evenimente, iar aceasta nu poate decât să însemne că are de oferit o atmosferă de bine şi distracţie.

Pentru mine seara s-a încheiat la scurt timp după ora două. M-am simţit bine şi mă bucur că am reuşit să îi oferim burlăciţei noastre o petrecere straşnică. Aş vrea prin intermediul acestui post să îi spun că mă bucur mult pentru ea şi că îi doresc o căsnicie frumoasă.

Dacă aţi fost prin Old City în seara respectivă, să îmi spuneţi voi cum v-aţi simţit.

Am selectat şi câteva poze pe care le găsiţi aici.

 

Post a Comment