Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP

Voua va ajung găurile?

No no …. iar v-aţi gândit la prostii. Duşi cu biscuitele sunteţi… La porturile USB ma refeream.

Acuma depinde şi de ce sistem aveţi laptop (desktop) dar va spun sigur ca absolut niciodata nu am suficiente găuri . Bine eu am doar 3 usb-uri la laptop dar daca pun un mouse un cablu de date si un card reader s-a terminat. Nu mai vorbim că daca pun Stick-ul de net automat am pierdut două usb-uri că e voluminos.

Trebuie luat în considerare că am o plăcere ascunsă să ocup toate porturile USB cu te miri ce tâmpenii. acuma mi-am luat o lampă pentru tastură. că doar mare nevoie aveam 😛

No şi când am văzut eu magazinul ăsta usbstore.ro  ce credeţi că am zis eu că îmi cumpăr prima dată? da,  ai ghicit! un acvariu cu peşti USB! 😛 . În primul rând îmi trebuie …. pentru că n-am. şi e fain… şi e pe USB. Şi clar că îmi trebe. şi dupaia musai să-mi cumpar şi un Hub USB eventual în formă de pisică. ca să am unde bag acvariul şi ca să fiu ironic… :P.

No eu vă provoc că tot e Peninsula să-mi povestiţi cât de duşi cu biscuitele sunteţi şi să-mi spuneţi ce chestii aveţi sau v-ar place să aveţi în USB-urile voastre!

 

Comments (1)

 • horatiu

  Niciodata nu ajung gaurile! Cand sunt multe se strica repede. Un sfat: renunta la mouse.
  PS1. Acvariu iti mai lipsea.
  PS2. PPP
  PS3. Prea multe animale. Esti inca tanar.

  reply

Post a Comment