Târgu Mureş
20 May, Monday
18° C
TOP

Vrei un Job in Tg Mures?

Azi noapte am aflat că azi e cel mai mare târg de cariere în oraş între 10 şi 16 la Teatrul Naţional. Nu ştiu eu cât e de mare dar… e şi ăsta un loc unde să-ţi cauţi un job.

Pe data de 30 octombrie, între orele 10.00 – 16.00, Teatrul Naţional din Târgu-Mureş va fi scena celei mai noi ediţii a deja consacratului TÂRG DE CARIERE. Partenerul principal al evenimentului este firma MEBEDO care pune la bătaie, pe lângă joburi “proaspete”, o TABLETĂ şi un voucher eMag, tot ce trebuie să faceţi e să treceţi pe la standul lor. 

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea din România și din Republica Moldova, care aduce împreună sute de angajatori și mii de candidați. Proiectul, demarat inițial în 2006 este la ora actuală prezent în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Tîrgu Mureș, Chișinău, respectiv Bălți și se adresează angajatorilor de orice profil și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă

UPDATE:Din ce zice lumea pe facebook până acum destul de slăbuţă prezenţa angajatorilor şi majoritatea sunt pentru programatori.

Post a Comment