Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP
white walls mures

White Walls – concert 24.11

Outinmureş nu e tocmai cunoscut pentru promovarea acestui gen de concerte sau evenimente, dar eu am fost încântată când am auzit de concert, deci mă gândesc că or fi şi alţii ca mine.

Aşadar, Tg. Mureş e pă val. O grămadă de artişti/trupe au pornit în turnee prin ţară, iar orăşelul nostru e aproape pe toate listele. Dacă prin primăvară mă supăram că nu se întâmplă nimic în oras, că n-avem stand-up, că teatrul scârţâie, că artiştii ne ocolesc – acum, că mi-i an de Bac, toată muzica bună e la noi, comedianţii s-au mutat în târgul nost’, iar piese de teatru care-mi “fac cu ochiul” se joacă aproape zilnic… :))

White Walls e o trupă de metal progresiv, ce a “luat naştere” în 2009 în Constanţa. Lansând un al doilea album, sărbătorec cu un turneu prin ţară – Fall tour 2012. În Tg. Mureş vor veni, în 24 noiembrie, în VHR Pub.

White Walls este prima trupă din România care a ajuns până acum la festivalul ProgPower Europe în Baarlo (NL), iar în această vară, trupa a numărat participări la festivaluri precum: Best Fest 2012, Route 68, Ost Fest 2012, Ghost Fest 2012, SAM Fest Rock , etc.
White Walls a concertat alături de trupe precum: Deftones (US), Meshuggah (SE), The Ocean(DE), East Of The Wall (US), Symphony X (US), Apocalyptica (SE), Pain of Salvation (SE), Decapitated (POL), Subscribe(HU) şi multe altele.

Eu ascult piesa asta obsesiv de vreo câteva săptămâni, e… Superbă. Iar faptul că uneori vocea solistului Eugen Brudaru aduce cu cea a lui Nick Făgădar (Luna Amară) nu poate decât să mă facă să-i plac şi mai mult. :))

Despre preţul biletelor nu ştim încă nimic sigur. Dar va fi în jur de 10 lei.

Post a Comment