Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP

Wine Networking Event

Te gândești să deschizi o afacere, o ai deja dar ai vrea să o reîmprospătezi sau, pur și simplu, te pasionează acest domeniu, atunci acest eveniment este un MUST pentru tine! 😀

JCI Târgu Mureș, o organizație non-profit de tineri profesioniști, organizează un eveniment de networking pentru mediul de afaceri, care va avea loc pe data de 25 februarie 2023, la ora 19:00, în Târgu Mureș.

Evenimentul se adresează antreprenorilor, managerilor și altor profesioniști interesați de dezvoltarea afacerilor lor și de extinderea rețelelor de contacte. Participanții vor avea ocazia să se întâlnească cu alți profesioniști din diverse domenii, să împărtășească idei și experiențe, să creeze parteneriate sau să găsească noi oportunități de afaceri.

Evenimentul va fi găzduit într-unul dintre cele mai revoluționare locuri din oraș, Centrul de Afaceri IncubCenter, Strada Fabricii de Zahăr, 18 B, Târgu Mureș. Evenimentul va fi deschis de discursurile invitaților noștri speciali, urmate de o sesiune de networking la un pahar de vin oferit de către Villa Vinea și o cină pregătită de Petry Urban Grill într-o atmosferă plăcută și relaxată.

“Suntem foarte încântați să organizăm acest eveniment de networking pentru mediul de afaceri din Târgu Mureș și din împrejurimi”. “Ne dorim să creăm oportunități de afaceri pentru membrii noștri și pentru comunitatea de afaceri din oraș și din împrejurimi, să îi ajutăm să își dezvolte rețelele de contacte și să găsească parteneri de încredere”.

a declarat Anamaria Vodă, președintele JCI Târgu Mureș.

Invitații acestui eveniment sunt:

Sarolta Besenyei – Director Executiv IncubCenter, cu peste 15 ani de experiență în programe de finanțare europene, dezvoltare regională și managementul proiectelor;

Andrei Dunuță –  Creatorul Arta de a NU vinde, o nouă filozofie de a face vânzări;

Anamaria Ungur – Fondator Quantum Minds, Trainer, Performance and Transformational Business Coach;

Zoltan Veres – Expert în dezvoltarea inteligenței emoționale, certificat în sistemul SixSeconds;

Rianne Kamphuisen – Vicepreședinte JCI pe Europa, trainer Insights Discovery;

Alexandra Botoș – Vicepreședinte JCI pe Europa, expert contabil, coach și trainer de afaceri;

Cristina Cerga – Președinte JCI România, Managing Partner la The Hurricane;

Anamaria Vodă – Președinte JCI Târgu Mureș, cu peste 7 ani experiență în vânzări, domeniul IT și fotovoltaice.

Participarea la eveniment se face pe baza unei taxe de 50 de euro (249 lei), care include atât accesul cât și preparatele culinare și băuturile oferite în cadrul evenimentului. Numărul de locuri este limitat, iar înregistrarea se poate face prin intermediul următorului link: https://forms.gle/neYQsDtRtqkY4XdW9 , prin contact la jcimures@gmail.com sau la numărul de telefon 0749843804.

JCI vă așteaptă cu nerăbdare să aveți o seară productivă împreună!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați următoarele persoanele:

Anamaria Vodă

Președinte JCI Târgu Mureș

Email: jcimures@gmail.com

sau anamarivoda@gmail.com

Telefon: +40749843804

Sau

Ștefana Carabaș

Coordonator Wine Networking Event

Email: scstefania13@gmail.com

Telefon: 0758294476

Post a Comment