Târgu Mureş
21 Oct, Thursday
3° C
TOP

Wine o’clock Special: Târg și degustare

Is’t Wine o’clock, right? 😀

Sărbătorile de Crăciun încep bine, încep cu un vin bun, cu oameni faini alături și povești pe măsură. 

Episodul cu nr.1 dintr-o serie îndelungată are ca principal obiectiv aducerea împreună a câtor mai mulți consumatori de vin, de a-i delecta și de a le educa simțurile. Un al doilea obiectiv, la fel de important, este de a promova producătorii și businessurile locale, astfel valorificând potențialul turistic și economic al județului.

Pentru a fi în ton cu perioada festivă de care ne apropiem, de data aceasta organizatorii s-au axat pe vinurile spumante și cele de desert.

Hai să ciocnești pentru un an mai bun și mai aromat, hai la Wine o’clock joi 13 decembrie 2018, între orele 17:00- 23:00 la Grand Hotel.

Peste 20 de vinuri îți vor încânta papilele gustative în timp ce vrei afla poveste acestor băuturi și a cramelor care le servesc.

Acest târg-degustare va îmbina conceptul de pop-up schoolMini degustări, gândite ca o întâlnire repetitivă pe parcursul evenimentului, în grupuri mici de câte 15-20 de persoane, în care cramele vor prezenta câte 2-3 vinuri din gama lor de vârf, sau cele mai potrivite vinuri pentru tema evenimentului. De exemplu: puți afla mai multe despre cramele Liliac și Gîrboiu, ai posibilitatea de a experimenta influența soiului la spumantele făcute prin metoda clasică sau să te răsfeți cu minunea produsă de Botrytis cinerea. Totul în aproximativ 15-20 de minute.

Intrarea la mini-degustări se face pe baza înregistrării anterioare, în limita locurilor disponibile și suma adunată este oferită prin donație pentru Tabăra Yuppi, care organizează tabere de terapie pentru copii cu boli cronice.

 

Biletul de intrare costă 40 de lei (paharul de degustare se poate închiria contra 10 lei la fața locului) și îți oferă posibilitatea de a degusta peste 20 sortimente de vinuri spumante și dulci. În plus, îți asigură posibilitatea înregistrării și la mini-degustări, care se vor desfășura paralel pe perioada târgului.

Biletele pot fi achiziționate online de AICI!

Ciocnim paharele cu vin la Wine o’clock joi seara, da? 😀

Cei cu care îți vei petrece seara sunt:

  • Cramele Liliac, Gîrboiu, Carastelec, Balla Geza, Silvania, Villa Vinea
  • Companiile The Winebox, Big Wine, Manufactura de Brânză și GastroTech

P.S: pentru că al nostru cititor merită, ți-am pregătit și un concurs pe pagina de facebook! Poți câștiga unul dintre cele 2 bilete la acest eveniment!

Check it out and win, win, win 😀

Post a Comment