Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
24° C
TOP

Review – Glowartist

Glowartist – artistul frumuseții, întineririi, relaxării și răsfățului la superlativ absolut! 😀

Îmi revine relaxanta plăcere de a-ți prezenta noul salon de cosmetică medicală din Târgu Mureș, pe al său glowing nume – Glowartist.

3 cuvinte care descriu Glowartist

”Profesionalism

Relaxare

Glowing”

acestea sunt cele 3 calități supreme ale salonului pe care Dana Petruțan, în calitate de marketing manager ni le-a prezentat cu sinceritate și ușurință.

Mijlocul lunii octombrie 2018 aduce în oraș salonul de cosmetică medicală care își dorește prin tehnici, profesionalism și produse de cea mai înaltă calitate să scoată din femei, și nu numai, frumusețea!

Glowartist are ca scop implementarea unui concept prin care, cu ajutorul întregii echipe, se dorește găsirea celor mai bune soluții pentru îngrijirea pielii și de a o trata de diferitele probleme cotidiene.

Ce oferă Glowartist?

”Salonul oferă servicii de cosmetică medicală bazându-se pe echipamente profesioniste de ultimă generație, pe produse de foarte bună calitate, profesioniste, pe diagnoză și pe sfaturi primite după tratamentele salonului.”

– ne-a explicat Dana Petruțan.

Am testat și noi câteva dintre aceste produse și aparate – microdermabreziune– și trebuie, dar trebuie să îți spunem că întreaga experiență: întâmpinarea, prezentarea salonului, a produselor și profesionalismul și cunoștințele personalului ne-au surprins tare plăcut și… mai mergem, cu siguranță! De asemenea, am testat și epilarea cu zahăr care este o procedură mult mai plăcută față de cea clasică cu ceară. 😀

Este foarte important de menționat faptul că toată echipa de cosmeticiene sunt proaspete absolvente ale Facultății de Medicină și Farmacie Târgu Mureș – profil Cosmetică Medicală, Tehnologia Produsului Cosmetic.

Ce aduce diferit salonul de cosmetică medicală Glowartist?

”Ne diferențiem, în primul rând, prin modul de abordare a cosmeticii medicale și anume: experiența Glowartist începe de la o fișă de evaluare prin care colegele noastre, împreună cu clientele, încearcă să găsească problema iar apoi găsim, din punct de vedere tehnic, soluția pentru problemele descoperite. Vom da sfaturi, vom preciza cu ce anume trebuie să începem și care ar fi continuitatea tratamentelor. (…) Sunt multe recomandări pe care le comunicăm pentru a fi urmate și acasă.”

Am aflat că este foarte important și ritualul de acasă, produsele folosite pentru demachere, ordinea acestora, cu ce ne curățăm pielea, cum o hidratăm, cum o protejăm de soare. Sunt aspecte importante cărora trebuie să le acordăm cât mai multă atenție dacă ne dorim un ten fericit și shiny. 😀

Cu ce își atrage Glowartist clientele?

Pe lângă cadourile lunare, multiplele servicii de cosmetică, manichiură, pedichiură, epilare cu zahăr, Glowartist își atrage clientele cu servicii de diagnoză gratuită, sfaturi pentru fiecare tip de ten și sfaturi pentru problemele descoperite. Înainte, în timpul ședințelor și după acestea se explică principiile tratamentului și ale aparatului la care se lucrează și se dau sfaturi: ce să faci și ce să nu faci acasă, primești cele mai bune informații și cea mai bună educație în temă.

Pentru miri și mirese salonul de cosmetică medicală a pregătit pachete precum: tratamente de curățare înainte de nuntă, tratamente de hidratare, luminozitate, tratamente care se recomandă a fi făcute cu câteva luni înainte de nuntă.

Și pentru că și reprezentanții sexului masculin trebuie să fie răsfățați, salonul are o linie masculină de tratamente și produse speciale. 🙂

Tratamente pentru adolescenți, tratamente de cuplu sau de tipul mamă fiică/fiu, relaxare totală într-o oază a evadării, cu toate acestea Glowartist își întâmpină doritorii de răsfăț și frumos.

Care sunt produsele folosite în cadrul salonului și care sunt ofertele?

Produsele folosite sunt împărțite în două categorii:

  • dermato-cosmetice
  • gama de spa pe bază de alge marine

Gama produselor este una cu circuit închis, acestea fiind: Julietter Armand, Bruno Vassari, Dr. Belter, Heliocare, dermedics și algologie. 

Ofertele sunt sub forma de pachete speciale în funcție de sezon așa cum este și cel din luna dec. și anume: 1+1 gratuit – vii cu o prietena, plătește una, beneficiați amândouă de serviciul respectiv sau servicii speciale pentru miri și mirese dar și o domnișoară de onoare. Descoperă-le lunar și bucură-te de cele mai bune oferte!

Care sunt planurile de viitor ale Glowartisului?

”Tatuaje și scoatere de tatuaje, remodelare corporală cu un aparat special – o tehnologie inovatoare care va schimba silueta și aspectul pielii întregului corp și al feței”

Sunt planuri de viitor care vor aduce un mare plus acestui domeniu și, cel mai important, tuturor clienților care vor profita de toată ”bunătatea” și frumosul pe care salonul de cosmetică medicală Glowartist le-a implementat și continuă să le implementeze cu mare drag și profesionalism. 🙂

Așadar…ce zici? Ne vedem la un răsfăț? 😀 (sau ne facem câte un cadou frumos?)

 

    Glowartist

  • Călărașilor nr.51 et.1, Tîrgu Mureș
  • 0770 338 522
  • Luni-Vineri: 09:00-19:00
  • Sâmbătă: 09:00-13:00 Duminică: închis

Post a Comment