18 Jun, Tuesday
0° C
TOP

Winter team cross

Acum doua saptamani a fost organizat cocnursul Winter team cross la platou, langa gradina zoologica. A fost un concurs de alergare pe echipe de cate 3 persoane. Am promis ca ma duc sa fac cateva poze si mi-am tinut promisiunea. M-am urcat pe bicicleta si am urcat in padure pana la banerul de start.

Am ramas placut surprins de cati oameni s-au adunat la un concurs de alergare la minus cateva grade. Au fost 12 echipe, cea ce inseamna 36 de concurenti. Ma bucur ca si la un concurs atat de micut se aduna asa de multa lume (cocnurenti, sustinatori si organizatori), se pare ca sportul are un viitor stralucit in Targu Mures 🙂

Cateva poze facute cu telefonul:

De acum incolo toate stirile sportive de pe OutInMures vor aparea si pe sportlocal.ro,le uram bun venit cititorilor sportlocal 🙂

Eu consider ca sportul merita promovat pentru ca sportul ne face mai sanatosi si mai fericiti. De aceea scriu si pe acest blog despre sport si de aceea am acceptat sa fie publicate articolele si pe sportlocal. Eu de cativa ani sunt un ciclist amator dar sutin si celelalte sporturi, scriu despre toate concursurile din oras.

Cu aceast articol vreau sa ma incriu in Campionatului Naţional de Ştiri Sportive si daca va place sportul si aveti un blog inscrieti-va si voi. Merita sa promovati sportul si merita sa concurati si pentru premiul de 100 de euro.

Spor la sport si la scris 🙂

Comments (1)

Post a Comment