Târgu Mureş
11 Dec, Monday
1° C
TOP

XTERRA România – Cross Triathlon

XTERRA, cel mai important circuit internațional de Cross Triathlon, ajunge în premieră în România 

XTERRA, cel mai important circuit internațional de Cross Triathlon, include, în premieră, România în circuitul celor 40 de țări din drumul către marea finală din Maui, Hawaii.

„Triatlonul din România crește, în fiecare an, atât ca adopție, cât și ca nivel și potențial de organizare pentru cele mai importante evenimente de profil din calendarul internațional. Suntem mândri să aducem, pentru prima oară în țară, cel mai important nume din calendarul internațional de Cross Triathlon – XTERRA. Târgu Mureș va deveni, la începutul lunii august, capitala mondială a triatlonului cross și va găzdui pasionați de sport din întreaga lume, în cursa pentru a strânge puncte importante necesare în lupta pentru calificarea la finala din Hawaii”,

declară Peter Klosz, director de competiție.

XTERRA România presented by Accenture este un festival sportiv, derulat pe durata a trei zile, ce include: XTERRA Trail Race25 km,

Kids Race2 km,

Fair Play Run Race3 km,

DRACULA Night Swim1,5 km,

XTERRA Romania Age Group & Pro – Men & Women,

DRACULA Night Run – 6,5 km,

XTERRA Romania Sprint Distance Junior & Elite – Men & Women.

 

Circuitul XTERRA are 40 de etape pe toate continentele lumii, începe în ianuarie în Africa de Sud, trece, printre altele, prin Noua Zeelandă, Filipine, Argentina, Costa Rica, Tahiti, Brazilia, Suedia, ajunge în 3-5 august 2018 la Târgu Mureș, de unde va continua către Finala Campionatului Mondial Xterra din Maui, Hawaii, trecând și prin Spania, Italia, Statele Unite și China.

Dacă vrei să participi la una dintre probele XTERRA te poți înscrie accesând linkul de AICI!

Informații legate de traseu, program, premii găsești AICI!

Mai multe informații despre XTERRA România presented by Accenture sunt disponibile pe www.xterraromania.ro și www.facebook.com/xtrerraromania/.

 

Personal, le urez tuturor concurenților un sincer BRAVO, pregătire intensă și multă baftă la acest cross triathlon! 😀

 

Post a Comment