Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
20° C
TOP

Zacusca de Artă revine în forță!

Ai auzit?! Festivalul local de artă Zacusca de Artă revine!

Pe data de 2 septembrie 2023 ne întâlnim în Cetatea Medievală Târgu Mureș, începând cu ora 16:00, pentru o călătorie artistică inedită.

Timp de o zi întreagă, în cetate vei putea găsi: vernisaje și expoziții de artă, teatru în aer liber, zonă de boardgames, târg al artizanilor locali realizat de Târgul Cetății, un show de impro, workshopuri pe diferite teme, un colț pentru DJ locali cu muzică de pe vinil, artiști locali și multe alte activități potrivite pentru toate vârstele. Timp de o zi întreagă, ne adunăm în cetate să celebrăm arta, să ne întâlnim, să ne relaxăm și să ne bucurăm de ultimele zile de vară.

Artiștii locali care ne vor încântă anul acesta cu concerte sunt Văile, BobFolk și Alex Cioată și Rareș Budileanu. Show-ul de improvizație va fi asigurat de trupa „Spioanele”. La Vinyl Spot ne întâlnim cu DJ-ii locali Mariusescu și Florea.

Spectacolul din cadrul proiectului cultural Teatru în Fața Blocului, „Vibesz” va atrage atenția iubitorilor de teatru iar seara, începând cu ora 19:00, două concerte live vor fi susținute de Mădălina Pavăl Orchestra și Byron.

Intrarea este gratuită!

facem te așteaptă la o felie cinstită de zacuscă! Zacusca de Artă, evident!

P.S. Da, o să fie și zacuscă de mâncat, și de cumpărat! 😉

Post a Comment