Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Review Zambara Bistro & Lounge

Avem plăcerea de a vă invita într-un nou local, într-un nou bistro&lounge care, sincer, ne-a plăcut tare mult atât ca și concept cât și ca design, atmosferă, muzică…

Doamnelor, domnișoarelor, domnilor vă prezentăm Zambara Bistro & Lounge!

IMG_1758-zambara

Zambara este o

abordare inedită a localului, ieșită din uzual și, de ce nu, mai exotică.

Un nume exotic, un stil eclectic, un concept deosebit, un design cu “suflet” și puternic caracter, combinația perfectă dintre industrial și modern. Acestea sunt caracteristicile localului pe care le poate observa și identifica cu ușurință oricare client.

Fără doar și poate una dintre “atracțiile ” localului, care trebuie menționată, este ceasul aflat pe un întreg perete, o structură cinetică care are în spate o poveste și un talent deosebit.

IMG_1771-zambara

Zambara este un local care se adresează mai multor segmente de persoane, cu un program extins, care să ofere atât cafeaua și mic dejunul fiecărei dimineți, prânzul, cina cât și distracția serilor “petrecărețe”. 🙂

Localul are o capacitate totală de 14 mese70 locuri iar terasa oferă un număr de aproximativ 110 locuri.  Meniul cuprinde o gamă largă de preparate internaționale, de la burgers, pizza, paste, supe, salate, și, nu în ultimul rând deserturi foarte bune. Toate preparatele sunt pregătite la comandă, nimic nu este preparat de dinainte, motiv pentru care timpul de așteptare al comenzii atinge aprox.30 minute.

Vă “prezentăm”, pe scurt, cu ce ne-am încântat noi papilele gustative: Chiken Castelina, Chiken wings with spic sauce și Special James Oliver’s Burger. 😀

IMG_1666-zambara

IMG_1659-zambara

Fără a lăuda, a fost foarte bună mâncarea!! Gustoasă, aromată, potrivit condimentată, proaspătă și sățioasă. Nu puteam încheia prânzul fără un bun desert. Ceea ce ne-a atras nouă atenția a fost Royal Cheesecake! Yam yam yam!!

IMG_1689-zambara

Ce vă recomandă bucătăria din meniu? Totul trebuie încercat! 🙂

Somonul, burgerii, supa cremă de mazăre cu mentă, pizza, toate merită atenția clienților și așteaptă să fie mâncate cu poftă. Oferte matinale precum omletă + fresh + cafea la 14 lei vor putea fi găsite zilnic. Așteptările vor fi atinse cu siguranță!

Servirea este promptă iar prețurile care sunt accesibile fac o anumită selecție dar, în același timp, reflectă calitatea produselor.

“Satisfacția vine atunci când se vede aprecierea și plăcerea pe fața clientului. Vrem o evoluție în oraș, o creștere a calității serviciilor, un plus de valoare.”

ne declară conducerea Zambara.

IMG_1742-zambara

Zambara nu uită de studenții care, în scurt timp, vor împânzi orașul și le pregătește, începând cu data de 30 septembrie 2016, petreceri și evenimente dedicate lor, oferte speciale la bar și la petreceri și, de ce nu, “meniul studentului”. Serile de vineri și sâmbătă vor fi serile DJ-ilor consacrați la nivel național și internațional, așadar party mood on, people! 🙂

Timpul liber, mâncarea pe care o serviți în oraș, simpla ieșire cu prietenii va primi un plus de valoare la Zambara!

Sincere recomandări! Treceți-le pragul și bucurați-vă de tot ceea ce reprezintă Zambara!

🙂

Credit foto: Dorin Bonta
www.dorinbonta.ro

    Zambara

  • Str. Mihai Viteazu nr. 31, Tîrgu Mureș
  • 0726 684 444
  • Luni-Marți: 07:30-00:30 Vineri: 07:30-03:00
  • Sâmbătă: 09:00-03:00 Duminică: 09:00-00:30

Post a Comment