Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP

ASCOTID DiabForum & TrailRace

În perioada 9-11 septembrie, orașul nostru va fi gazda evenimentului ASCOTID DiabForum & TrailRace menite să marcheze 10 ani de existență ai organizației ASCOTID (Asociatia Copiilor si Tinerilor Diabetici-Mureş).

Evenimentul are două componente distincte: forumul și trail race. Forumul (9-10 septembrie) va avea ca invitați persoane cu diabet, persoane din conducerea locală, județeană și națională, personal medical, dar și pe toți cei implicați sau interesați de acest fenomen. Trail race-ul (11 septembrie) sunt așteptați să se înscrie, la fel ca și anul trecut, alergători din mai multe categorii: semimaraton, cross și concurs pentru copii.

Țelul evenimentului este acela de a avea un dialog deschis în care persoanele cu diabet să-și poată exprima nevoile, și de asemenea se dorește conștientizarea tuturor participanților asupra datelor și faptelor concrete legate de viața de zi cu zi cu această boală.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și poze de la evenimentul de anul trecut, puteți accesa site-ul: http://trailrace.ascotid.ro/

FB Event

 

Post a Comment