Târgu Mureş
23 May, Thursday
14° C
TOP

Zilele Jocurilor 2023: tradiție și distracție în Lumea Jocurilor

Se apropie! Se apropie weekendul cu muuulte jocuri! 😀

Asociația culturală Zilele Jocurilor anunță cu entuziasm ediția a noua a festivalului ”Zilele Jocurilor – Boardgamers Conventio”, un punct de întâlnire consacrat pentru comunitatea de board games din România.

Festivalul, găzduit la Palatul Culturii din Târgu Mureș între 27 și 29 octombrie 2023, promite o selecție inedită de jocuri, workshop-uri captivante și interacțiune cu personalități marcante din domeniu.

Anul acesta, ”Zilele Jocurilor” aduce împreună entuziaști și experți, oferind oportunitatea de descoperire a ultimelor inovații în jocurile de societate, promoții speciale și o atmosferă efervescentă. Printre activitățile programate se numără ateliere interactive, o lansare de carte, sesiuni de joc și spectacole live, toate subliniind diversitatea și creativitatea acestei sfere.

Mihai Ungureanu, organizatorul evenimentului, subliniază importanța acestui eveniment în cultura jocurilor de societate din România:

”Zilele Jocurilor reprezintă un moment de referință în calendarul iubitorilor de board games. Ediția aceasta ne-am propus să surprindem și mai mult, integrând o serie de activități interactive și captivante pentru participanți, precum organizarea etapei locale a campionatului național de Catan, show-uri de improvizație, stand-up comedy, sesiuni immersive de Dungeons & Dragons, workshop-uri creative de pictat miniaturi și chiar proiecția documentarului Jocumentar. Toate acestea reflectă angajamentul nostru de a oferi o experiență memorabilă, educativă și distractivă pentru toți cei prezenți.”

Pentru a facilita o experiență optimă, ediția din acest an introduce aplicația Zilele Jocurilor 👉🏻 bgcon.ro/app, un companion digital care va pune la dispoziția participanților toate informațiile necesare pentru a se bucura la maximum de eveniment.

Festivalul va fi deschis publicului începând cu data de 27 octombrie 2023, ora 10:00, la Palatul Culturii din Târgu Mureș.

Intrarea este gratuită.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați bgcon.ro sau urmariți rețelele de socializare: facebook.com/events

Game on!

Fă-ți echipă și haideți la Zilele Jocurilor 2023! 😀

Post a Comment