Târgu Mureş
06 Jun, Tuesday
16° C
TOP

Zilele Jocurilor – ediția a 4-a

Weekendul ce vine are loc la Târgu Mureș o nouă ediție Zilele Jocurilor!

Nu îmi vine să cred, dar deja evenimentul a ajuns la ediția numărul 4 și în acești ani a crescut să ajungă cel mai mare eveniment din România dedicat jocurilor de societate.

În cadrul târgului se vor putea juca cele mai noi și populare jocuri, vor avea loc concursuri cu premii și se vor vinde jocuri la promoție, distribuitorii venind cu prețuri speciale pentru cei care vor să cumpere cadouri de Moș Nicolae sau de Crăciun.

Mihai Ungureanu, organizatorul evenimentului ne-a transmis următoarele: 

“Am ajuns la a 4-a ediție și lumea știe deja că la Zilele jocurilor poți veni și doar să te joci, nu trebuie să știi jocurile de dinainte sau să stai să citești regulamente. Pe lângă multe concursuri și promoții avem și deja tradiționala tombolă, concursul de design și finala campionatului național de Catan, cel mai popular joc din România.” 

Târgul Zilele jocurilor este deschis de vineri, 23 noiembrie, ora 10:00 până duminică 25 noiembrie ora 17:00, la Teatrul Național Tîrgu Mureș.

Intrarea este gratuită.

Mai multe detalii găsiți pe www.bgcon.ro sau  pe https://www.facebook.com/events/262459000994022/

Ne vedem la Teatru Național în acest weekend cu mic cu mare. Vă promit și un review al evenimentului săptămâna viitoare :).

Post a Comment