Târgu Mureş
24 Mar, Friday
12° C
TOP

Ziua 2 de Electric Castle!

După o noapte plină de concerte ne adunăm încetul cu încetul pentru o nouă zi electrică !

Pentru noi ziua a început cu Street Heroes, concursurile de Best Line, BMX, Rollerblanding, Skate . Accidentați, loviți și cu adrenalina la maxim, concurenții au arătat celor prezenți de ce sunt în stare să facă .

Theory Of Mind, Subatomic Zoo, Loungerie II, care au concertat și la Tîrgu Mureș în J’ai Bistrot, au făcut încălzirea publicului.

Primul ”interogat” în cadrul conferinței de presă a fost Ross Godfrey, managerul și soțul vocalistei Skye Edwards, care a vorbit în numele trupei Morcheeba.

Press : ”De la ce vine numele de Morcheeba?”

Ross Godfrey : ” Când eram mai tineri, fumam multă marijoana. Într-una din acele zile ne-a venit în gând acest nume și acesta a rămas.”

Press : ” Unde vă vedeți peste 5-10 ani?”

Ross Godfrey : ” Nu știu! Nu obișnuiesc să mă gândesc ce va fi peste mulți ani.”

Press : ” Vreți să transmiteți ceva anume pentru public?”

Ross Godfrey : ” Pentru fani… pregătim un nou album pe care am vrea să îl lansăm în luna septembrie. ”

Le place mult locația, castelul și le-ar plăcea să viziteze țara. Acestea au fost ultimele declarații înainte de concert.

În ciuda ploii, publicul a fost ”părtaș” la concertul celor de la Robin and the Backstabbers. Au încântat, și de această dată, s-a dansat și s-au cântat melodiile cu mare ”poftă”. RATB au concertat, după cum știți, și în Mureș, la The Office Club !

Press : ”Planuri de viitor?”

RATB : ” O cântare fără ploaie! E vară, cântăm !

Pregătim un nou album, este underconstruction. La concerte cântăm și piese din acesta.”

Press : ” Din line up, pe cine ați vrea să vedeți?”

RATB : ” Morcheeba, Telepopmusik și… Gojira !”

Concertul celor de la Morcheeba a fost… sub o ploaie bogată de vară, extraordinar!! Publicul i-a absorbit, a cântat cu ei bine cunoscutele piese, a dansat și ar fi vrut să îi aibe pe scenă pentru tot restul nopții ! Electric, vibrant, plăcut ! Morcheeba, fără doar și poate, a adunat cel mai mare public din cadrul acestui festival, 11.000-12.000 oameni ! Ei i-au adunat, cu ei s-a continuat seara la Main Stage.

Programul nostru a continuat cu conferința de presă a celor de la Dope D.O.D. ! Trupa olandeză a venit pentru prima dată să concerteze în România, motiv pentru care ”avem mari așteptări de la public !”

De aici, fuguța la concertul Șuie Paparude !! ” o scenă,o mulțime, multe mâini în aer” exact așa a fost !! Trupa te ridică, te mișcă, te stimulează, piesele vechi și noi îți trezesc toateee….simțurile ! Electric și tare energic concertul lor !

După Șuie, Dope D.O.D. au urcat pe Main Stage ! Încântați de locație, pregătiți cu noi combinații, anunțând și lansarea unui nou album, Dope D.O.D. au ținut un hard hip hop concert care a ridicat publicul în aer!

Pentru astăzi avem CTC( DOC, Deliric și Vlad Dobrescu), Silent Strike & Band, Telepopmusik pe care abea îi aștept, A-Skillz & Krafty Kuts, Pendulum Dj Set ft Mc Verse și Gojira & Planet H, Addo, Dudawles și Shiver.

[AFG_gallery id=’5′]

Credit Foto: Dorin Bonta

www.dorinbonta.ro

 

Post a Comment