Târgu Mureş
17 Jun, Monday
17° C
TOP

Ziua 2 Electric Castle Festival

In a 2-a zi de EC a plouat la propriu si la figurat in sensul ca festivalul a strans un numar total de 20.000 oameni care si-au ascultat, aplaudat si absorbit din priviri artistii preferati!!

Chiar daca ploaia, vantul rece ne-a cam stricat dupa amiaza, terasele din jurul castelului au fost pline (fericirea micilor afaceristi) ;))

Pentru noi ziua 2 de EC a inceput cu Thievery Corporation. Acestia au tinut sa precizeze faptul ca este pentru prima data cand sustin un concert intr-un castel, lucru care le-a facut mare onoare.

IMG_8145_electric_castle_2014_thievery_corporation_foreign_beggars_dj_ez

Ploaia s-a oprit, concertul lor a continuat cu show de lumini, lasere si efecte pirotehnice. Au avut un public tanar, plin de viata si multumit de show-ul pe care Thievery Corporation l-a oferit.

Silent party-ul mi-a atras putin atentia, asa ca m-am sustras putin la The Stables unde am primit la intrare o pereche de casti cu 3 canale din care il puteam alege pe cel pe placul meu. Chiar amuzant  sa vezi oamenii cu casti la urechi, dansand, simtindu-se, asa cum se spune, flower power, daca tu nu ai casti ;))  A fost chiar fain!!

The Mill, una dintre celelalte scene, era plina cand am vrut noi sa intram, Maribou State avand un public care i-au apreciat pentru ceea ce au facut!!

Cei de la Freestylers au declarat pentru presa EC ca “Este minunat, o experienta excelenta! Aici poti sa urci pe scena si sa simti intr-adevar ca ai o conexiune cu publicul […]”

Foreign Beggars, DJ EZ si K-LU&Sauce au continuat concertele la Main Stage pana in zori de zi.

A fost o zi plina chiar daca ploaia s-a jucat cu noi…

IMG_7990_electric_castle_2014_thievery_corporation_foreign_beggars_dj_ez

Ziua 3 va fi preferata mea, Bonobo urmand sa urce pe Main Stage!! 😀

Revin cu detalii!

[AFG_gallery id=’8′]

Credit Foto: Dorin Bonta

www.dorinbonta.ro

Post a Comment