Târgu Mureş
20 Sep, Monday
12° C
TOP

Ziua 3 Electric Castle Festival

Uauu..!!

Pentru Simone Green, a.k.a Bonobo, aseara am fost cel mai tare public in fata caruia si-a sustinut concertul in 2014, marele spatiu din fata scenei fiind ocupat pana la refuz. Concertul lor a cuprins atat piese bine cunoscute cat si de pe noul album. Au fost extraordinari!!  😀

IMG_8684_electric_castle_2014_bonobo_dj_fresh_ctc

C.T.C , Silent Strike si Grimus au precedat concertul celor de la Bonobo, lumea adunandu-se astfel incetul cu incetul.

Shiver, un bine cunoscut si apreciat DJ a tinut in priza un numeros public timp de 1h 30 min. Setup-ul potrivit si cel mai mare Disco Modern realizat vreodata: artificii, confetti, lumini, lasere.

22.000 oameni au umplut curtea castelului Banffy!! Aceasta seara chiar a intrecut asteptarile multora dintre noi.

Dance Garden, The Mill, The Stables toate scenele au fost impanzite de mii de oameni veseli, tineri si bucurosi ca sunt in fata artistilor preferati.

La sectiunea Urbana Burn, ziua a fost dedicata finalelor competitiilor de skateboarding si biciclete. Rideri din Germania, Spania, Suedia si Ungaria au demonstrat, timp de mai multe ore, trick-uri in premiera in tara noastra. La concursul de skateboarding, dedicat zilei internaționale a acestui sport, riderii din Bucuresti si-au impartit locurile pe podium. Bravo baieti!

IMG_8453_electric_castle_2014_bonobo_dj_fresh_ctc

Un moment de interes, pentru cativa dintre noi, a fost turul castelului, in dupa amiaza zilei, tur sustinut de gazda castelului, care ne-a expus, cu mare pasiune, istoria castelului, familiei Banffy cu poze din trecutul indepartat al acestuia.

Ziua 4 ne aduce multe si bune trupe.

Detalii maine!! 😀

[AFG_gallery id=’9′]

Credit Foto: Dorin Bonta

www.dorinbonta.ro

Post a Comment