Târgu Mureş
20 May, Monday
15° C
TOP

Ziua Internaţională a populaţiei sărbătorită şi la Tg Mureş

De ceva vreme încoace, nu prea am avut ce evenimente să promovăm sau cărora să le facem review.

S-a deschis weekendul şi lumea e acolo. Dar asta nu e un secret, aşa că nu are nici un sens să scriu, mergeţi în weekend unde e lume buluc.

Dar, am primit un mail de informare asupra unui nou eveniment în oraş, şi nu avem motive să refuzăm a-l promova. Astfel, vă anunţ că mâine 11 iulie, vor avea loc  programe de entertainment, pentru a sărbători ziua internaţională a Populaţiei. Cei care pun la punct toată mişcarea aceasta, care se numeste Glocal Tour,  sunt PATRIR – Institutul Român pentru Pace, care este finanțat de Comisia Europeană.

Mâine, după ora 18.00 în complexul weekend, sunt aşteptaţi cât mai mulţi participanţi pentru diverse acţiuni, şi anume:  “va fi o fotografie de grup în forma cifrei 7 – cifră ce face referire la populația totală a Terrei, care a atins 7 miliarde în noiembrie 2011. Ulterior, va avea loc un joc de rol organizat de un voluntar american și o voluntară din Franța, care vor scoate în evidență provocările pe care o populație atât de mare le generează. În seara zilei de 11 iulie, la ora 22 va avea loc o proiecție a documentarului “Babies” la terasa Eden din complexul Weekend.”

Se vrea atragerea atenţiei asupra numărului ridicat al populaţiei Terrei şi efectele care vin odată cu această creştere extrem de rapidă.

E un alt proiect, în care sunt sigură că mulţi oameni au pus suflet, aşa că le urez succes şi mult spor mâine.

Post a Comment