Târgu Mureş
19 May, Sunday
12° C
TOP

Bookland – Târg de carte, muzică, filme şi jocuri în Promenada Mall

BookLand se vrea a fi un concept unic în România, organizând târguri urbane de carte în mall-uri. Scopul este de a crea o apropiere între oameni şi carte. Proiectul se pare că reuşeşte această apropiere, aducând cărţile în mijlocul oamenilor, acolo unde le place tot mai mult să îşi petreacă timpul:  în Mall-urile din oraşele vizitate.

Astfel, Caravana BookLand a ajuns şi în Tg. Mureş şi în perioada 10-15 iulie (până duminică adică) propune o întâlnire a publicului cu lectura şi cultura în… Promenada Mall. N-aţi fi zis că e tocmai un centru cultural, nu?

Ei bine, eu zic că nu strică o tură de aventură printre rafturile de cărţi înainte de vreun party sau concert. Şi din câte am înţeles, nu e un proiect dedicat doar celor pasionaţi de lectură. Pentru acest târg sunt pregătite peste 9000 de titluri nu doar de cărţi, ci şi de muzică, filme şi jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante, fiind organizate şi nenumărate tombole şi promoţii la care se poate participa.

Dacă ajungem pe-acolo, revenim şi cu nişte poze şi-o părere. Mie, personal mi se pare o iniţativă tare faină, unul dintre puţinele lucruri care m-ar putea determina să mă plimb prin mall. 😀

Comments (2)

  • Faină ideea, păcat de prețuri.

    reply

Post a Comment