Târgu Mureş
22 May, Wednesday
15° C
TOP

Ziua Porților Deschise la Palatul Administrativ!

Consiliul Județean Mureș, în parteneriat cu Instituția Prefectului a județul Mureș și Muzeul Județean Mureș, organizează în data de 16 mai 2017 Ziua Porților Deschise la Palatul Administrativ.

De ce s-a ales această dată? Vă dau un mic indiciu – acum 112 ani, în această zi, s-a aprobat construcția unuei clădirile emblematice a orașului Tîrgu-Mureș și a județului Mureș. Restul detalilor le aflații pe parcursul turului!

Evenimentul se adresează tuturor cetățenilor, aceștia trebui doar să se înscrie pentru turul Palatului până în 12 mai 2017. Înscrierile se pot face la adresele de e-mail vitelar.corina@cjmures.ro și lukacs.katalin@cjmures.ro sau la telefon: 0265 263211 int. 1286.

 Se va vizita Palatul Administrativ și Turnul cu Ceas, se vor primi informații legate de construirea și istoricul clădirii. Reprezentanții celor două instituții publice care își au sediul în Palatul Administrativ vor prezenta, pe scurt, rolul și locul Consiliului Județean și a Instituției Prefectului în administrația publică locală. De asemenea, vizitatorii pot  să vadă expozițiile dedicate primarilor Bernády György și Emil Dandea găzduite de Muzeul Județean în spațiile din Palatul Culturii.

Hai și tu! 🙂

Comments (5)

 • Bogdan

  Voi ati publicat anuntul pe 12.05 cu posibilitate de inscriere la tur pana pe 12.05. Am veni, dar cum?!
  Organizatorul nu stiu cum si-a facut reclama, ca nu am vazut nimic. Poate anul viitor.

  reply
   • Bogdan

    Nu era nici pe departe un atac la adresa voastra, doar ca la voi am vazut evenimentul promovat; nu aveti de ce sa va cereti scuze.
    In afara de voi, nimeni din media locala n-a promovat asa ceva…sau mi-a scapat mie.
    In schimb, organizatorul poate ar trebui sa-si numere vizitatorii si sa judece daca a gresit sau nu in promovarea evenimentului.
    Succes mai departe!

    Cu stima,
    Bogdan

    reply
    • Multumim ca ne urmaresti, Bogdan! Da, poate s-a promovat mult prea tarziu si slab acest eveniment. La nivel de comunitate avem problema din acest punct de vedere. Noi incercam sa resuscitam putin organizatorii si sa anuntam tot felul de evenimente din timp.

     Te asteptam pe site si cu alte evenimente 🙂

     reply
  • Puteti sa va inscrieti si azi, sunati la interior 1256

   reply

Post a Comment